Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
no ale riadna kosa...aj ten severak chladny duje cez den uz by to chcelo aj kratasy vytiahnut...fusujem vam na tej svojej kosacke do mtb..troska... paci sa mi to
doma mapu nepopatrim a potom bludzim....dnes som volal s zt350 tak na buduci vikend uz mozno daco dame spolocne....aj ten cerveny klastor by uz konecne trebalo....
ta tak se veci maju....dobre se islo dobre kludne kec me tu napadlo do oreskoho odbocic dedinka pekna cesta ok asfalt jak novy...auta ziadne...a tu napad storocia ze na jasenovsky hrad tade ta hodzinu mi bludzli das po lese kadzi tadzi...psychiatria ne taka tych odbociek co tam bolo....aspon 80 rozvetvovanie jedna radost..tak som to vzdal a otocil spat....na hlavnej som sa rozhodoval ze ci naspat cez strazske alebo MI..zjedol som dve horalky a stocil na MI... aj to len preto ze oproti isiel kamion z MI smer vinne to som este nevedel co ma caka.....
pred vinnym som este na dvoch miestach zabehol na siravu kuknut...a tahal hore na porubku...ale co cert nechcel pozeram odbocka na vinniansky hrad...casovo som bol natom ok..tak preco nezajst...ved aj tak chdim skoro domov...islo sa ok nasiel som ho pofotil a napadlo ma podle tej tabulky po lese ze do porubky...lesaci tam tomu dali po boku..zabludil som a vysiel v trnave som myslel ze ma porazi tak co uz zabehol som po polnej kamenistej ceste dole pozriet ten kamenolom...som sa tam predieral hustym porastom stupak opat na hrad popri kamenolome tak som radsej neryskoval strasne tazko sa islo aj s bikom...tak otocka...este som pozeral ci nebude dajaka skratka po poli na vinne ale nic naisto nebolo...a zase bludit a dalsie kilace navyse...uz som mal aj tak nervy...takze na hlavnu a opat smer vinne druhe kolo... ...
mozno aj fedy sa prida na vikend... pokracujem...hore porubkovskym sa islo ok..iba tri osobaky popri mne preleteli..tesne pod vrchom colna sprava zaparkoval tam...letim popri chlmci pozeram na ten jasenovsky hrad a neda mi pokoj... koleso trosku zase spustilo ..tak dofukujem...taham na HE...slnko este svieti zatacam na jasenov nech mam pokoj...na konci dediny po pravej ceste...fotim tabulu a tu ze vybite baterie teraz co no nic idem dalej fotky necham az na hrad aspon jednu dufam chyti zae zle odbocujem idem kasi po luke do prdele nastastie som sa nahodou otocil uvidel hrad tak sa vraciam spat...znacky nikde ziadne...vidim nejaku polnu do lesa tak to risknem a idem...trepam sa hore kockom..uz dostz dlho...aj mi po rozume chodi ci nahodou nevyjdem v chlmci ...lebo aj taka cesta bola nma tabulke...ale uz mi to bolo jedno az tesne pod vrchom...pozeram konecne znacky tak nalada stupa hrad pofotil dole zjazdujem...ale baterky aj ked obijam o kormaň tak uz chtili iba dve fotky skoda prave ta cesta sa mi pacila...mastim domov...v lubisi este nakupujem...stiham len tak tak...bolo 17.59 uz chceli zavriet tazetakbulo
uz konec. ...a kelo konarov mi pomlel u kolesoch...schytali to akurat blatniky inak vsetko ok brekovsky hrad bol druhy najlahsi co sa tyka vystupu...len cesta suter ta som sa zahrabal...musel som ist po okraji tade sa dalo na biku.
rano vstanem pozriem z okna prsi na chvilu prestalo a teraz zase prsi.... co nam tote ukrajinci nedaju pokoj idem pozriet bike a moja predtucha sa naplnila defekt koleso zadne spustene mozem menit dusu...sa mi ani uz nechce kolko tych defektov toho roku uz bolo...pomaly bude 20 pozeral som mapu tak som musel byt az hore na kopci uhliska485m nad oreskym...ale zake zarastene tam bolo ze urcite tade nikto nesiel...raz som dokonca stratil bike ked som ho nechal oprety o konar a siel po okoli hladat nejake cesty sak aj trvalo kym som ho nasiel skal plno ale hrad nikde...aspon sranda bola.vecer ma zase prsat tak neviem ci sa trepat do toho zamutova..zacinaju neskoro...v HE budem okolo 17-18 sa vracat...ta asi zmoknem kuss uvidim co z toho bude ..este pockam
FEdy..odpustam ti a tamtych dvoch marodov pozdravujem a prajem skore uzdravenie aby sme uz konecne dali nieco spolocne na bike
luho:ked sem nahodou zabludis boli sme sa pohojdat na tej lavke aj na tej druhej...podarilo sa mi ukecat balturs ani nevedeli kam ich taham musel som klamat s km ale podarilo sa chcel som dalej cez poraz zagorz...ale to mi uz nepreslo tak otocka spat.bolo paradne aj ked pre mna trochu malo kilacov trochu pomalsie tempo a uz to mam opozerane inak super...tam proti vetru a naspat to uz islo samo...chlapci keby ste boli mohli ste mat pivko zadarmo ja nepijem a aj domov som chcel prijst este za vidna...podarilo sa so slnkom v spetaku len ten blby vietor sa pred cabinami otocil tak som mal koncovku zaberak cez koskovce sa nachvilu otocil tym spravnym smerom...tak urcite som 50km/hod.prekrocil cez dedinu... ale to otcovi nehovor aby mi nedal pokutu.dnesny vyjazd sa im pacil...ale vraveli aby som uz radsej trasy nevyberal...ze ja som si uz svoje navrhy na tento rok vycerpal...ze radsej nieco kratsie chcu este hodim zopar fotiek...nemam vela.
cez tote cabiny uz musim brdit na 20-tku.. jak po paneloch tadzi bum_bum...kazde 6metre...na nervy...se mi bike rozpadne FEdy olem tam poplataj..šak tvuj valal...ta se straj kus ne?
skoda ze jeden z nich stahoval mapu z internetu cez mobil...a videl kde sme ...inak by sa mi podarilo ich potiahnut hore...morochow sme mali..stacilo vyjst hore na koniec dediny zahnut dole kopcom na poraz...zagorz... a domov s vetrom kez kopcek kulaszne ti by ma doma potom... ... chcel aj cez les ale dajak to nebolo iste..a navyse po tych dazdoch asi bolo v lese mokro....na druhej strane lavky1 som nikde nic nenasiel ...ziadne znacky....ale chlapi vraveli ze stade poculi auta...tak neviem...musim popozerat poriade mapu
Joj tie lavky Vam zavidim, ale minuly tyzden som jednu objavil v Lipanoch tak som sa trosku pokochal...
Dufam ze si Lada so Sasom odo mna pozdravil... stari partaci, boli sme spolu v PL v 99-tom a potom este par krat za hranicami vsednych dni.
Peťo ty sa nenudíš ako vidím už si sa dal aj na MTB Mne by sa samému nechcelo blúdiť lesmi a hľadať cestu. Ešte dobre že si bike nakoniec v lese našiel Som myslel že cez víkend pojazdíme, ale Sparcus na tabletkach, Jimy bol odcestovany, Martin z Ňagova neviem ako je na tom a ja nesom celkom fit, aj keď u lekára som nebol lebo sa mi nechce zase napchávať liekmi . Dnes vám počasie vyšlo, ďakujeme za pozdravy aj od Balturs pekné fotky. Domov si sa vracal pomerne neskoro, zazrel som ťa niekde tušim vo Volici keď som sa autom vracal zo Zb. Dlhého
luho pozdrav odovzdany...cakame na odpoved...bluebiker zdalo sa mi ze som zazrel fuziky za volantom ale znacku som uz nestihol precitat dnes pekne idem na bike
este ma napadlo....ak by niekto mal chut...tak dat si to este raz ale takto:sup cez jednu lavku1 do lesa hore na kulaszne a potom naspat vyjst cez lavku2 ...taky prieskum spravit..
iba strazske....oné nema niekto chut zajtra trochu PL pobehat polske peňeži uz mam kto pojde aj pivo mu kupim šak krajobrazowy ta ne
uz by aj mohla konecne klesnut rychlost vetra pod 20km/hod ...bo uz velo toho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rano vstanem pozriem z okna prsi
luho:ked sem nahodou zabludis
Dufam ze si Lada so Sasom odo mna pozdravil... stari partaci, boli sme spolu v PL v 99-tom a potom este par krat za hranicami vsednych dni.
este ma napadlo....ak by niekto mal chut...tak dat si to este raz ale takto:sup cez jednu lavku1 do lesa hore na kulaszne a potom naspat vyjst cez lavku2 ...taky prieskum spravit..
tu vodu doma predavate ???
uz by aj mohla konecne klesnut rychlost vetra pod 20km/hod