Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
dik za zastupenie ...balturs:asi som vam zohnal noveho clena ten na fotke...60+ byva v ML uz dva roky(prestahoval sa zo svidnika)..a nema s kym jazdit ..tak som mu o vas povedal...dal som mu tel.cislo na saša ine som nemal...tak aby nebol prekvapeny ked mu zavola...isiel z ML smer cabiny tak som ho vyskusal...dali sme najtazsie prevody isli na plno a stihal bereme ho .v nedelu ma prsat tak asi z bike nic nebude.
dobre sa islo rano na PL strane este slaby mraz a na obed sa asfalt topil na ceste od slnka dalsia tura do zbierky 220km 11hodin pohodovej cykloturistiky...ziadne plasenie sa nic take..celkova priemerka 20 cize nieje co riesit...aj s prestavkami...som spokojny..az nato ze zase skoro doma a dve hodiny babracky kolo pc rozmyslam kam zajtra...?
zase sa nudim v zagorze mi vbehli do cesty tri blondinky ale co im povies... tak hamy a vsetko co bolo za mnou tiez v ML zase ciganocky mlade na prechode..o ulicu dalej ma predbehlo auto zena za volantom jej vbehli dievcata mlade ...aj take srandy dnes boli.hore samy kamion.
posledne...zt0350 bud pripraveny na cerveny klastor...lebo ja pojdem urcite....len co vyjde pocasie...tie serpentyny som nasiel raz v zime cez google...ze tam nejake preteky do vrchu robia cico...caute
Rymanow krásne sú tie serpentíny, pozerám že aj dobrý asfalt aspoň na fotkách Inak, mne by sa tak skoro ráno na bike asi nechcelo vstávať, no ty už zvyknutý Po tom ako sme sa v Palote rozlúčili som bol pozdraviť kamarátku ktorá sa tam pri babke učí na maturitu a neskôr ma to potiahlo do Radoszyc, potom trochu doprava do Oslawice ale ďalej sa mi nechcelo tak som sa vrátil späť a v Komanczi som pozriel ten nový "park" aj novú drevenú cerkiew. Miestami protivietor alebo bočný vietor, ale dalo sa
no tak si aj ty trosku po polsku zajazdil ja dnes len tak rekreacne...trebisov ..bol som natocit video u babky....islo sa ok a pri ceste spat som este zabehol pozriet ten rybnik v n.hrusove a potom cez les(bludil som ale nevadilo...jazdilo sa paradne)na druhu stranu domov.predny plast uz celkom roztrhlo...uz prepcham prst na druhu stranu zajtra idem kupit nowe aj keby neviem co bolo
ved som aj pozeral vlavo vpravo ci ta niekde neuvidim ale nie akurat jedno mláďa na ziletke preletelo zo smeru HE do strazskeho...zlto/modry dres...som cakal na krizovatke od stareho...dajaky kamionista zmatkoval...ta sa cakalo
dnes michalovce...pasaz: bicykle,sijacie stroje,elektro...a dvaja dedkovia plast kupeny...ale ta som zvedavy ci vytrime aspon jednu tisicku...kenda made in cina 90 p.s.i ...ine nemali ...a zajtra zacina vikend...sak dopredu ta co uz....cena 6.60e...
chcem maxiss detonator 700*28C ale nikde ho uz nemaju
no foto dnes a bez dazda ...mozno aj ta nedela vyjde..
idem varit obed
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Daj si do Google Mapy vyhladat Bykowce a posun si to vpravo hore
maj sa
dnes michalovce...pasaz: bicykle,sijacie stroje,elektro...a dvaja dedkovia
chcem maxiss detonator 700*28C
no foto dnes
idem varit obed