Aké máte skúsenosti s camelbackom? Neviete poradiť čo sa oplatí kúpiť? Potrebujem, aby tam vošli aj nejaké veci (bunda,náradie,duše atď.). Ďakujem za radu.
ne aby si kupil v tescu,či hypernove niečo riadne shitnee a hodil na to Camelbak nalepku...
Camelbak ma dobre ceny, tych 2,5litra dam, ale 4,3 sa mi zdalo uz vela, i ked dobre, ze si to napisal, bo som nasiel www.himountain.pl, videl som to aj nazivo, pekny vak 2/20l za 1600Sk ... mam to rysknut?
Ak dobre vidim, tak tiez nebrat, henten naustok dost po case tecie lebo sa zle zatvara za jazdy....
ja mam ten isty system a vobec ho nezatvaram....len stisnem...ked pustim tak drzi a drzi uz rok bez problemov....ale je pravda, ze je to ten jednoduchsi a lacnejsi system, ja som k nemu prisiel za par korun v decathlone v londyne. ak chlapcovi vyhovuje batoh, nech do toho ide, rezervoar s hadicou vymeni casom
A je to to co si myslim (zatisnes netecie, povytiahnes tecie?)? Ja ked som to nechal otvorene alebo nedotlacil az na doraz, tak to tieklo ako diva svina...
lagonda preboha dufam,ze si to nezobral!Mal som od tych Poliakov uz jeden vodny batoh,vyzeral fajne,no kvapkal mi na nohu jak stara pracka,nech som skusal co som skusal,ten uzaver ci naustok stale kvapkal,tak isiel nazad a pekne vi vratili bubaky.Horsie je,ze doteraz som sa ku dalsiemu nedostal,ale uz mam vyhliadnuty...Camelbak Hayhem alebo Havoc,musim kuknut a uvidim.Nechcem moc velky,ale ani moc maly,aby sa mi tam zmestily veci na celodenny vyjazd. http://www.camelbak.com/index.cfm
Ozaj,keby niekto chcel,mozem doniest na SR za slusne ceny napiste ss
A je to to co si myslim (zatisnes netecie, povytiahnes tecie?)? Ja ked som to nechal otvorene alebo nedotlacil az na doraz, tak to tieklo ako diva svina...
ano je to to co myslis...teda tak sa to zatvara a otvara.... ale ono to netecie ani ked to je otvorene, na to aby to tieklo to este musis stisnut a cucnut ja to vobec nezatvaram.... nechcem tento system obhajovat, tiez sa chystam casom prejst na iny, len vravim ze som s nim nemal zatial ziadny problem ani ked som mal napraskany camel a v rezervoari tym padom slusny tlak...
ano je to to co myslis...teda tak sa to zatvara a otvara.... ale ono to netecie ani ked to je otvorene, na to aby to tieklo to este musis stisnut a cucnut ja to vobec nezatvaram.... nechcem tento system obhajovat, tiez sa chystam casom prejst na iny, len vravim ze som s nim nemal zatial ziadny problem ani ked som mal napraskany camel a v rezervoari tym padom slusny tlak...
len myslim, ze kazdy vyrobca moze zvladnut ten isty system rozne, nezostava mi ine ako verit warzonemu ... riskovat to nebudem ...
ja len teda moj malicky postreh s Camelom:
Je to fajn, ze sa clovek moze napit kedy kolvek, ale je neprijemne, ked sa napije pocas slapania do strmeho kopca. Bleeeee ... mi to zostalo niekde na polceste do zaludka a nie a nie prehltnut ... ale to asi poznate, ci?
no ono ked ozaj slapes do prudkeho kopca tak lapas po dychu a nie aby tvoje telo este stihalo aj piť....
je predsa len lepsie napit sa v mensom sklone alebo na rovine ked az tak nezaberas
no ono ked ozaj slapes do prudkeho kopca tak lapas po dychu a nie aby tvoje telo este stihalo aj piť....
je predsa len lepsie napit sa v mensom sklone alebo na rovine ked az tak nezaberas
tak nakoniec som aj ja zakupil MULE 2007,dnes som ho mal prvy krat na biku,no do prace ho asi nosit nebudem,taky bol natlaceny... aj tak som rozmyslal co mi netreba surne zobrat,je dost maly,ale inac celkovo nema chyby
ja len teda moj malicky postreh s Camelom:
Je to fajn, ze sa clovek moze napit kedy kolvek, ale je neprijemne, ked sa napije pocas slapania do strmeho kopca. Bleeeee ... mi to zostalo niekde na polceste do zaludka a nie a nie prehltnut ... ale to asi poznate, ci?
ono je pravda, ze ked si zadychcany, a cuckas z hadicky, tak nestihas dychat a potom len tak vydychnes ako keby si nemal kyslik 10 minut, ale v prudkom kopci urcite netreba pit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Camelbak ma dobre ceny, tych 2,5litra dam, ale 4,3 sa mi zdalo uz vela, i ked dobre, ze si to napisal, bo som nasiel www.himountain.pl, videl som to aj nazivo, pekny vak 2/20l za 1600Sk ... mam to rysknut?
ja mam ten isty system a vobec ho nezatvaram....len stisnem...ked pustim tak drzi a drzi uz rok bez problemov....ale je pravda, ze je to ten jednoduchsi a lacnejsi system, ja som k nemu prisiel za par korun v decathlone v londyne. ak chlapcovi vyhovuje batoh, nech do toho ide, rezervoar s hadicou vymeni casom
http://www.camelbak.com/index.cfm
Ozaj,keby niekto chcel,mozem doniest na SR za slusne ceny
ano je to to co myslis...teda tak sa to zatvara a otvara.... ale ono to netecie ani ked to je otvorene, na to aby to tieklo to este musis stisnut a cucnut
len myslim, ze kazdy vyrobca moze zvladnut ten isty system rozne, nezostava mi ine ako verit warzonemu ... riskovat to nebudem ...
... si objavil Ameriku
... si objavil Ameriku
nie ale lagonda ma s tym problem
ono je pravda, ze ked si zadychcany, a cuckas z hadicky, tak nestihas dychat a potom len tak vydychnes ako keby si nemal kyslik 10 minut, ale v prudkom kopci urcite netreba pit