Asi to nebola moc prísna bezpečnostná politika, keď si schopný si niečo inštalovať.
Ked mas problem s instalaciami, tak si stiahni TeamViewer clienta, ten sa neinstaluje, iba sa spusti a mozes sa pripojit na svoj domaci pocitac .. napriklad
Toto sa stalo aj mne na VW Vento. Na pumpu som sa vratil s tym, ze chcem svoje viecko a viac mu tankovat nedovolim. Viecko som do troch dni mal uplne nove.
Merkelová se Sarkozym byli nedávno na státní návštěvě v Egyptě, a při exkurzi našli v jedné pyramidě ještě živého faraóna..
- "Farao, jak jste mohl ty tisíce let přežít?"
- "Víte, já tam nebyl sám. Byl tam se mnou pták ibis."
- "A jak vám to pomohlo?"
... - "No, živil jsem se jeho trusem."
- "A co jedl ten ibis?"
- "No, ten se zase živil mým trusem.."
Merkelová se Sarkozym tím byli fascinováni a když přijeli domů, založili záchranný fond eurozóny.
Perpetum mobile existuje. Aj pre vtipy. Tento sa povodne rozpraval o RVHP. Pardon, uz asi nastastie netusite vocogo: Rada Vzajomnej Hospodarskej Pomoci, podla znameho navrhu madarskeho humoristu Hofiho to malo mat erb "V zelenom poli sa pasie sedem (uz nepatam kolko clenov to malo) chudych krav a navzajom sa doja."
mam takyto problem: mal som nb acer s origo win7 ktory sa pokazil a chcel by som si kupit novy asus bez os. takze keby do toho asusu pri instalacii win dam seriove cislo z aceru bude to fungovat? je mi jasne ze keby to ide tak to nieje v sulade s licencnimy podmienkami ale ide mi skor o aktualizacie a o to ci by mi to nehlasilo ze win nie je originalny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
viac ako si myslis
Takže už len večer z domu... Ja to takto praktizujem už pekných pár rokov.
tak to zijes vo velkej iluzii
dovod preco si myslis, ze zijem v iluzii ?
Ked mas problem s instalaciami, tak si stiahni TeamViewer clienta, ten sa neinstaluje, iba sa spusti a mozes sa pripojit na svoj domaci pocitac .. napriklad
- "Farao, jak jste mohl ty tisíce let přežít?"
- "Víte, já tam nebyl sám. Byl tam se mnou pták ibis."
- "A jak vám to pomohlo?"
... - "No, živil jsem se jeho trusem."
- "A co jedl ten ibis?"
- "No, ten se zase živil mým trusem.."
Merkelová se Sarkozym tím byli fascinováni a když přijeli domů, založili záchranný fond eurozóny.
inak by si každý kúpil jeden soft a inštaloval to kade tade..