Čaute chalani, ja sa v PC moc nevyznám a preto ma zaujíma váš názor
Chcem kúpiť notebook, (bez OS a uhlopriečka 10,1 - 12,6) ide mi o toto, notebook by mal byť hlavne na internet (tam bude Win 7) a v druhom rade pre hry (tam bude Win XP kvôli rýchlosti) a pointa aká je lepšia grafická karta Ati Readon 6310, alebo NVidia ION 2?
Normalne som rad, ze byvam v BA a nemusim sa "trtosit" na bicykli po snehu. Ale vcera doobeda mi veru nebolo vsetko jedno - uz to vyzeralo tak, ze tie biele hovna zostanu aj v meste.
Počasie cez Vianočné sviatky na Slovensku
Predpokladáme, že na Štedrý deň by mal byť na Slovensku večer sneh všade okrem Bratislavy a blízkeho okolia Bratislavy, avšak v Malých Karpatoch v polohách nad 400 m očakávame snehovú pokrývku tiež. Tam, kde bude sneh večer 24.12., by sa mal udržať až do 26.12.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://natankuj.sme.sk/c/6189724/nds-chce-zacat-s-predajom-dialnicnych-nalepiek-do-konca-roka.html
Nie je dovod sa ponahlat. Ak mas rocnu, plati do konca januara dalsieho roka.
do ktorej vložíš TEXT dialničná nálepka 2012
a malým písmom pod to:
ktorú Ti dám, keď sa bude dať kúpiť
Chcem kúpiť notebook, (bez OS a uhlopriečka 10,1 - 12,6) ide mi o toto, notebook by mal byť hlavne na internet (tam bude Win 7) a v druhom rade pre hry (tam bude Win XP kvôli rýchlosti) a pointa aká je lepšia grafická karta Ati Readon 6310, alebo NVidia ION 2?
sú to viacmenej rovnocenné zobrazovadlá..
btw. win7 je podľa mňa rýchlejší, dualboot imho zbytočnosť /jedine ak pre nejaký soft, čo nevieš spustiť na win7/
- co sa tyka toho double OS, nechapem celkom ten vyznam, zbytocne riesenie. Kazdopadne Win7 64-bit ( ak ma NB architekturu ) tak nie je o com.
Predpokladáme, že na Štedrý deň by mal byť na Slovensku večer sneh všade okrem Bratislavy a blízkeho okolia Bratislavy, avšak v Malých Karpatoch v polohách nad 400 m očakávame snehovú pokrývku tiež. Tam, kde bude sneh večer 24.12., by sa mal udržať až do 26.12.
http://www.shmu.sk/sk/?page=1744&ocid=178
V roce 1976 se čtrnáctiletý Gary nastěhoval do malého bytu (32m2) společně s třemi mladšími sestrami, rodiči a podnájemnicí.
Viac tu: http://bydleni.idnes.cz/architekt-zije-v-garsonce-s-pohyblivymi-stenami-zarucuji-mu-komfort-24-pokoju-18u-/architektura.aspx?c=A101215_112805_architektura_web
- co sa tyka toho double OS, nechapem celkom ten vyznam, zbytocne riesenie. Kazdopadne Win7 64-bit ( ak ma NB architekturu ) tak nie je o com.
Mám dual booth aj teraz a cítiť ten rozdiel v FPS v XP-čku pri hrách a pri Win 7 v hrách
Nove info:
http://natankuj.sme.sk/c/6192682/dialnicne-znamky-uz-smeruju-na-cerpacky.html