Ano, lenze de1mos ma iPhone, kdezto my mame Android. Prave preto ma to zaujima - z toho co napisal to vyzera tak, ze iPhone ma aktivaciu cez hovor. Ked to Roman rozbehas a budes to chciet vyskusat (vidim, ze este to nemas rozbehane lebo to by si sa mi zobrazil vo Viber kontaktoch), tak mi cinkni.
idem trenovat, vecer mozno skusim Na tie sms, to vyzera ako velmi dobra volba. Nemam predplatene sms, len neobmedzeny inet a hovory.
JJ, Janci ma iPhone.
Kód mi nechcel prísť, potom pomedzi ďalšie pokusy dorazil, no po zadaní vyhlásil systém, že je neplatný a ponúkol mi možnosť vygenerovať nový. Stlačil som "Generate" a prišiel mi hovor z Palo Alto, CA. Prečítal mi nový kód (incrementovaný o 1 ako predošlý:) ani ten ale systém neakceptoval. Ja mám SMS vrámci paušálu free, takže ma to nejak netrápi, ale chcel som skúsiť aspoň. Škoda, že má odradili už registráciou, ani review na iTunes neboli príliš lichotivé.
No jo, mna ta kvalita hovoru tiez odradila a nema to pre mna osobne vyznam kedze mam taky mesacny limit, ze mozem fungovat bez obmedzovania sa. Ale pre tych, co musia platit, to mozno bude zaujimave. Este chcem testnut kvalitu hovoru ked su obe strany pripojene cez WiFi (ci aplikacia pouzije lepsi kodek na hlas pri stabilnom pripojeni). Tak ci tak plati, ze na SMS a posielanie fotiek je to super a Romanov priklad je na to ako usity (predplatene data, ale SMS nie).
Viber pouzivam uz nejaky ten mesiac na sms s frajerkou a ak sme obaja doma tak aj hovory. Je to celkom fajn ak mame obidvaja dobry WiFi signal. Kvalita zvuku je lepsia a vierohodnejsia ako cez GSM hovor, avsak akonahle mame jeden horsi signal, rec sa stava nezrozumitelnou resp niesu pocut vsetky slova a je tam asi 2s delay...
A viber ma este jednu vlastnost ktora nemusi vsetkym vyhovovat - po nainstalovani odosle vsetky cisla z mobilu do ich databazy
Ved vsetko je presne vysvetlene v "privacy policy". Je tam toho dost a aj to, ako to funguje, staci si to poriadne precitat. Btw. ked ma clovek Google account resp. Android zariadenie, tak uz davno musi zit s tym, ze vsetky jeho kontakty su v nejakej databaze. A staci jedna priemerna Android aplikacia a uz ma jej autor pristup tiez takmer ku vsetkemu. A len tak na okraj - kedze 19 mojich znamych Viber pouziva, tak to znamena, ze Viber ma moje TC v databaze uz davno a niekolkonasobne. Napriek tomu este zijem.
P.S. To uz sa treba omnoho viac obavat toho, aky presny profil usera sa da vytvorit vdaka Facebooku. To je uplne ina liga a nie len nejake TC a email adresy. Vsetko je vzdy o tom, kolko je clovek ochotny zverejnit. Treba pouzivat rozum, that's all.
Inak o tom Skype som sa tiez bavil s kolegami, ze vlastne Viber je len ina alternativa. Dostali sme sa ale k tomu, ze Skype nikto z nas nema a ze keby chcel pouzit clovek Skype, tak si este musi vytvorit Skype ucet a aj tak zo svojich existujucich kontaktov v telefone nezisti, kolko jeho znamych Skype ma a ake maju ID a dost pracne by to musel zistovat. Viber z toho vychadza ako extremne jednoducha moznost kedze netreba ziadny account a zobrazi dostupnych znamych hned na zaklade TC.
A potom sme sa dostali k tomu, ze snad polovica znamych ma Gmail account a existuje do mobilov aj Gtalk aplikacia ci ako sa tomu na webe nadava, cize aj to mozno stoji za prieskum. A väcsina znamych ma Facebook a existuje do mobilov aj Facebook messenger. Lenze ani Gtalk ani FB messenger neumoznuju free hovory (co moze byt pre niektorych rozhodujuce) a my niektori jednoduchsi aj tak nepouzivame nic z toho.
Ajajaaaaj s mobilami vsetko zle same smartfony, ifony, vifony, nema to tlacitka, vsetko funguje len ukazovanim prstu po displey, ktory od rozkose zere aj travu okolo cesty nielen baterku. Kde su tie casy ked telefon bol na telefonovanie Asi ma ten televizor tiez neminie, kedze uz ani v principe nieje z coho ineho vybrat.
Fotrikovi som odporucal toto (bateria 1500 mAh, takze pri prepnuti natvrdo na 2G siet, ktora menej zerie bateriu, to pri beznom pouzivani na hovory nejaky ten den vydrzat musi): http://www.nokia.sk/produkty/telefony/nokia-e52
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
JJ, Janci ma iPhone.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
http://ekonomika.sme.sk/c/6222948/kodak-poziadal-o-ochranu-pred-veritelmi.html
Ved vsetko je presne vysvetlene v "privacy policy". Je tam toho dost a aj to, ako to funguje, staci si to poriadne precitat. Btw. ked ma clovek Google account resp. Android zariadenie, tak uz davno musi zit s tym, ze vsetky jeho kontakty su v nejakej databaze. A staci jedna priemerna Android aplikacia a uz ma jej autor pristup tiez takmer ku vsetkemu. A len tak na okraj - kedze 19 mojich znamych Viber pouziva, tak to znamena, ze Viber ma moje TC v databaze uz davno a niekolkonasobne. Napriek tomu este zijem.
P.S. To uz sa treba omnoho viac obavat toho, aky presny profil usera sa da vytvorit vdaka Facebooku. To je uplne ina liga a nie len nejake TC a email adresy. Vsetko je vzdy o tom, kolko je clovek ochotny zverejnit. Treba pouzivat rozum, that's all.
Vidím dobre?
A potom sme sa dostali k tomu, ze snad polovica znamych ma Gmail account a existuje do mobilov aj Gtalk aplikacia ci ako sa tomu na webe nadava, cize aj to mozno stoji za prieskum. A väcsina znamych ma Facebook a existuje do mobilov aj Facebook messenger. Lenze ani Gtalk ani FB messenger neumoznuju free hovory (co moze byt pre niektorych rozhodujuce) a my niektori jednoduchsi aj tak nepouzivame nic z toho.
Kto ma Android a chce testovat:
FB messenger
Google voice
ICQ messenger
Fotrikovi som odporucal toto (bateria 1500 mAh, takze pri prepnuti natvrdo na 2G siet, ktora menej zerie bateriu, to pri beznom pouzivani na hovory nejaky ten den vydrzat musi): http://www.nokia.sk/produkty/telefony/nokia-e52