Teraz jazdim najcastejsie 42 - 17. Neviem sa rozhodnut ci kupit COMPACT alebo TROJPREVODNIK.
Neviem ci by my nejakych 50 - 17 nebolo vela , lebo nie som taky zdatny a tazke prevody su
NAPRT. Pocul som ze ked presadnem na novy bike mal by som VRAJ potiahnut prevod o jeden zub tazsi. Je to pravda ? Tak neviem poradi my niekto !!!
Vopred DIKY !!!
posledný komentár: 3. 9. 2025 o 21:00
na cestakoch mas obvod vacsi, nie
napr. klasicky 700x23 je 2,133m
divo, merače frekvencie šliapania či pulzu srdca a podobné veci som nikdy neriešil. Tak ti neviem poradiť. Počas prvého roka trénovania s cyklistami som sa dostal z nízkootáčkového na "štandardný". Svaly si samé našli cestičku k efektívnejšiemu šliapaniu. A pomocou tacháča som zistil, že obrátky na rovine sa mi pohybujú okolo 90 - 100 za minútu. V kopcoch som bol vždy silový a na tom nič nejdem meniť. Len pre orientáciu počas tréningu mám vypočítané rýchlosti pri 100 o/min na veľkom prevodníku. Ktoré si pamätám. V hore kopcom sú pre mňa zbytočné a dolu prudkým kopcom tiež
ci tam je to premnlive od vzorky dezenu
citácia z článku: "Také každý centimetr o který se zmýlíte při určení obvodu kola, se projeví.
Na 25 km to bude 125m, na 50 km 250m, na 100 km 500m, na 1000 km 5 km"
to ma pobavilo...čiže ked ročne najazdím 10000km môžem mať reálne o 50km menej
Ak si klikneš na jeho meno a má vyplnený profil, tak to zistíš... Otázka akurát je, či tých 37 mal keď zakladal konto, ale niekedy neskôr.
canopus, čo je na tom divné? Od kedy som kúpil prvý tacháč, chcel som aby meral dobre. Načo by mi inak bol? A hlavne, že ty máš napísaný dátum narodenia, však?
canopus, čo je na tom divné? Od kedy som kúpil prvý tacháč, chcel som aby meral dobre. Načo by mi inak bol? A hlavne, že ty máš napísaný dátum narodenia, však?
vyzera to tak, ze kazdy vyrobca computra da do navodu tabulku ako sa mu zapaci
tak isto je to aj s webmi... kazdy po svojom
http://blog-maro.blogspot.com/2008/01/cyklopocitac-nastavenie-obvodu-kolesa.html
http://www.bike-forum.cz/forum/jakej-obvod-mate-nastavenej-na-tachecu.html
rozdiel len 20 euro
nevadi,snad vydrzi cez 10tisic
doteraz som mal tiez ultegru: kazeta 14000 a retaz 10000 a verte alebo nie nic nesekalo
ak ma sram red aspon taku zivotnost tak je to na zvazenie
nevadi,snad vydrzi cez 10tisic
doteraz som mal tiez ultegru: kazeta 14000 a retaz 10000 a verte alebo nie nic nesekalo
ak ma sram red aspon taku zivotnost tak je to na zvazenie