Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ja uz mam tolko zaujmov okrem skoly, roboty, biku, fotoklubu, inet klubu, dtp pre nas univerzitnik a teraz robotika, ze uz pomaly ani nieviem, co skor. a prachy, no to je zaujimava otazka. vzdy ked nejake mam, tak ich rozhadzem velmi rychlo. v poslednej dobe prevazne do biku. tym padom zanedbavam dalsie financne narocne konicky (turistika, foto, komp, elektronika). ale ze by som chodil otrhany po ulici, tak to ne. image nie je nanic. to je len tupa reklama.
Zobraziť komentár 30.03.2007 - 12:44:44
00
Imidž je na nič. Slop. /trebárs aj Sprite/
Neodopieram si nič. Kupujem podľa reálnych možností.
Zobraziť komentár 30.03.2007 - 13:02:48
00
Imidž je na nič. Slop. /trebárs aj Sprite/
Neodopieram si nič. Kupujem podľa reálnych možností.

Suhlasim. Tiez kupujem podla realnych moznosti
Zobraziť komentár 30.03.2007 - 13:04:27
00
Kedze v ostatnych veciach ma sponzoruju rodicia a este nezarabam, tak to málo čo mám tak asi 90% dam do bajku :D
Zobraziť komentár 30.03.2007 - 15:17:10
00
Lezenie na skalach
Zobraziť komentár 30.03.2007 - 15:20:05
00
Kedze v ostatnych veciach ma sponzoruju rodicia a este nezarabam, tak to málo čo mám tak asi 90% dam do bajku :D

to mas este dobre, mna dotovali pokial mi nekupili bike :cry:
k teme: odopierat sa velmi neda co, ked nemam co, ale zas take strasne to nie je, lepsie bude cez prazdniny, pride prva brigada a potom sa uvidi...
Zobraziť komentár 30.03.2007 - 15:22:11
00
Trosku blbo som to pochopil, moja vyplatka je 8 500,- sk a ked si vyplatim vsetky uvery ostane mi 500,- sk. V aprily mi konci splatka za bike 2050,-sk a v july sa chystam kupit si kolesa crossmax tiez na splatky, takze ja obetovavam ten pocit istoty ze mam este nieco v penazenke. To je to co ma neustale zoziera ten pocit ze nemam dost penazi keby daco. A to ked bolo nizsie vysokoskolske stipendium este som priatelke pomahal s platenim intraku a roznych inych nalezitosti co sa tyka skoly. Neviem co presne si odopieram ale citim ze nieco hej a neviem co to je nejak to neviem zistit. Nie som si isty ci je to ta istota alebo nieco ine. Ale citim ze ma to ubija ale aj ma tesi ze mam na biku to co sa mi paci a hlavne to co je dobre.
Zobraziť komentár 30.03.2007 - 15:28:55
00
No, ako som uz pisal v inej teme, po zaplateni hypoteky, najmu, poziciek a zvysnych splatok (telefon, internet, mobil), tak je vyplata v tahu, takze ak chcem nieco nove na bike, musim niekde inde skrtnut ... takze to riesim tak, ze kupujem iba to, co fakt na bike potrebujem a to, co by sa hodilo lepsie, tak na to si pomalicky setrim (napr. nova vidla by strasne bodla) ... ale ak si nieco kvoli biku odopieram, tak je to cas venovany inym konickom :roll: (aj ked toho casu nemam ani trosku nazvys) ... ale bike je u mna na prvom mieste :oops:
Zobraziť komentár 30.03.2007 - 15:36:18
00
Co si odopierate kvoli biku? No ako kedy, ale už moc toho nieje, kedysi ked som ešte skladal bike tak som si toho odopieral vela....
Zobraziť komentár 30.03.2007 - 19:09:05
00
tak hovoris ze kedysi ako keby mas viac ako 50 r.
Zobraziť komentár 30.03.2007 - 19:11:02
00
myslel som 3roky dozadu...
Zobraziť komentár 30.03.2007 - 19:13:56
00
tak hovoris ze kedysi ako keby mas viac ako 50 r.

Kedysi by si si musel odopierat hlavne spanok, bo vietnamci stali frontu na bycikle (vsetkych 5 co raz za mesiac dosli) uz od rana od tretej. :P :P :P
Zobraziť komentár 31.03.2007 - 07:33:01
00
tak ked som to tu precital vsetko tak ja si asi odopieram najviac a uz vazne som rozmyslal ze by som sa mal dat liecit :lol:

ono 99,9% mojich prachov dam do biku, 2 krat do roka sa aj zadlzim. Som student a odopieram si kvalitne handry, pijakovanie s kamosmi, vecere v reštike, a plno dalsich veci len aby som mal brutalny bike (nemyslim celu sadu XTR alebo Dura-ace)

chcelo by to zmenu a trochu sa uskromnit, ale ked nove technologie prichadzaju kazdym rokom s niecim super pevnym, brutalne lahkym ako ma clovek odolat??? :cry:
Zobraziť komentár 31.03.2007 - 19:17:29
00
hmm, no ja sa pripajam k Turbimu a bosorke - snazim sa kupovat podla realnych moznosti.. nikdy nejdem az na samotne dno, potrebujem mat nieco v zalohe.. naposledy som si odoprel to potesenie mat dalsie nove komponenty na biku, ale kedze som si nedavno kupil na bike vela novych veci (a nie prave najlacnejsich), tak mi to nejako nevadi.. treba najst pri vsetkom mieru
Zobraziť komentár 03.04.2007 - 23:16:20
00
aj vam sa inak zda, ze v poslednej dobe si kazdy druhy clovek uz hovori BIKER ?
Zobraziť komentár 04.04.2007 - 09:25:56
00
keyboard_arrow_up