Mam jednoduchu otazku z oblasti v ktorej nie som az tak doma - oplati sa mi ist do 8 GB RAM alebo budu stacit 4 GB? PC bude s Win7 64 a pouzivane bude len na sprostosti typu 5-15 webstranok nacitanych naraz + sucasne nejaky on-line streaming TV abo hudby a obcas nejaka ta zakladna uprava fotiek. Nechce sa mi riesit upgrade dodatocne, pretoze je velmi pravdepodobne, ze v case upgradeu by som uz taky typ RAM nezohnal za rozumnu cenu resp. vobec (zastaralost).
pozri, ak to zmazes aj tak nespoznas ziaden rozdiel v rychlosti pocitaca, takze najbezpecnejsie bude ked si to tam nehas (ja by som to ale zmazal uz len z principu )
Díky. Konečne konkrétna odpoveď, na ktorú som čakal. Určite to buď zmažem, alebo nezmažem, už len z princípu.
Toto volám logická smyčka od dôb keď som počul opitý výrok "Vo Veľkej Fatre nadrbalóóó toľko snehu, že aj keby teraz týždeň pršalo, tak by všetok zliezol."
Ja radim len zo skusenosti aj ked ziadny PC expert nie som - mazat z Winu akekolvek programy ktorych autorom je priamo Microsoft a ktore sa Ti tam automaticky nainstalovali nie je prilis mudre, hlavne ked Ta ten pocitac zivi. Keby si v nom len archivoval fotky a nemas problem ak Ti nebude den-dva fungovat a v pohode ho mozes preinstalovat nanovo, tak potom kludne maz. Ak Ti ani takato odpoved nestaci, tak nic.
piso: c++ a .NET framework zmaz kludne ... doinstaluje sa aktualna verzia ked to pocitacac uzna za vhodne ... a to posledne su iba updaty cize nema zmysel do nich sahat ak im nerozumies
Má niekto skúsenosti s Virtual Box-om? Keď idem inštalovať Windows 7 (mám všetko nastavené, obraz je pridaný) vypíše mi "FATAL: No bootable medium found! System halted" Netuším prečo, keďže ako vravým, obraz disku som pridal a skúšal som to aj cez Daemon tools
mám aj VMW, ale ten je v ENG, tak radšej toto, bootoval som s ISO, na WIN 7 netreba predsa vytvárať bootovanie, ako je to pri WIN XP. Sedmička je už vytvorená, ako bootovateľná.
Vo VMW mi vypíše niečo podobné, v tom istom zmysle, aj pre XP, aj pre WIN 7
Len doma som to robil s kópie Windowsu na originálnom bootvaciom CD a tiež to nešlo. Či to mohla byť iba moja chyba v nejakom nastavení? Ja sa v tomto vyznám minimálne.
Len doma som to robil s kópie Windowsu na originálnom bootvaciom CD a tiež to nešlo. Či to mohla byť iba moja chyba v nejakom nastavení? Ja sa v tomto vyznám minimálne.
To vidim, hlavne pis na nete co najviac, ze robis kopie Win
Predpokladam, ze chyba v nastaveni, standardne to ide bez problemov
Ja som pisal niekde o niecom takom, ze si ju nemozes spravit ani pre seba ?
Co sa tyka zaloznych kopii Microsoftu ( Win + Office ) tak by si si ich nemal robit ani pre seba, aby si to mal legalne, tak by si si mal vyziadat cez stranky Microsoftu o vydanie backupovej verzie s pouzitim licencneho kluca.
Ďakujem Paťo, pomohol si, dokonca som nabootval XP-čko, ktoré mi priamo na disk nešlo. Bootoval som z USB, Windows nakopíroval iba inštalačné súbory, a ďalej ho nepustil...
Takto mám konečne svoje obľúbené XP-čko
Ja som pisal niekde o niecom takom, ze si ju nemozes spravit ani pre seba ?
Co sa tyka zaloznych kopii Microsoftu ( Win + Office ) tak by si si ich nemal robit ani pre seba, aby si to mal legalne, tak by si si mal vyziadat cez stranky Microsoftu o vydanie backupovej verzie s pouzitim licencneho kluca.
melies hovadiny ale o tom potom....kopiu si mozes zrobit kedykolvek chces
nie vždy sú to nastavenia, odporúčam nero 6 a vyššie a dať kopírovať z mechaniky na virtuálnu mech., potom ti po dvojkliku na .nrg z windows-om hodí napaľovanie a z toho cd ti to pôjde už normálne
a pri zálohovaní, pokiaľ to berie kód z originálneho windows-u tak je to jedno, môžeš si spraviť zálohu alebo dať iné cd z rovnakou verziou xp, akurát nie všetky vedia zobrať jeden kľúč...
Hodím to sem. Neviete mi poradiť nejaký jednoduchý software na "miešanie" muziky? Potrebujem pospájať MP3 s prelínačkou medzi pesničkami a to nahrať do jedného celku v MP3 formáte.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto volám logická smyčka od dôb keď som počul opitý výrok "Vo Veľkej Fatre nadrbalóóó toľko snehu, že aj keby teraz týždeň pršalo, tak by všetok zliezol."
- ten Win si z coho pridal ? ISO ? alebo nieco ine ?
- tu chybu vypise vtedy, ak nemas spravne CD/DVD s OS - resp. spravne je, ale nie je bootovatelne
Vo VMW mi vypíše niečo podobné, v tom istom zmysle, aj pre XP, aj pre WIN 7
a tu mas navod ako to spravit
http://www.pcforum.sk/ako-vytvorit-bootovacie-dvd-windows-7-navod-vt73059.html
To vidim, hlavne pis na nete co najviac, ze robis kopie Win
Takto mám konečne svoje obľúbené XP-čko
nie vždy sú to nastavenia, odporúčam nero 6 a vyššie a dať kopírovať z mechaniky na virtuálnu mech., potom ti po dvojkliku na .nrg z windows-om hodí napaľovanie a z toho cd ti to pôjde už normálne
a pri zálohovaní, pokiaľ to berie kód z originálneho windows-u tak je to jedno, môžeš si spraviť zálohu alebo dať iné cd z rovnakou verziou xp, akurát nie všetky vedia zobrať jeden kľúč...
Pozri si to na internete