Ak sa zapoja light DH-čkári rád by som si prečítal, kto z nich dokáže ísť dlhšie na zadnom. Krasobajkerku by som ale dopredu vylúčil aby bolo o čom. A vlastne, čo je s krasobajkerkou?
Už je v pi*i čo sa v tomto štáte deje. Jeden známi mi volal, že či viem, že moje manželka je dlžníčka sociálnej poisťovni. Čože? Hneď rozmýšľame, že prečo? Žena si pred materskou platila dobrovoľné nemocenské pripoistenie. Samozrejme mala všetko vyplatené, ešte si aj osobne doplácala na pobočke, keďže z jedného mesiaca bolo treba doplatiť za pár dní. Pracovníčka povedala, že všetko je v poriadku. Inak by jej samozrejme nemohli materskú ani vyplácať. Ale na webe je podľa stavu k 31.1.2012 vyvesená ako dlžníčka o sume 64 eur. Volali sme tam, ženská povedala, že všetko je v poriadku a má tam nulu a je to v poriadku. Tak potom nechápem ako na to prišli? Je toto normálne? Ako si mohli len tak vymyslieť nejakú sumu a hodiť to na webstránku? Si to vycucali z prsta? Veď je to ako poškodzovanie dobrého mena...
hazard tam maju bordel ako svina sami nevedia kolko tam clovek dlzi. ja som si to po ukonceni zivnosti tiez pre istotu bol osobne v socialke skontrolovat kedze som sa nasielk na webke ze som dlznik jednalo sa oo drobne uz neviem kolko a babenka mi dala sek a povedala ze nech to hned neplatim a mam si to skontrolovat preistotu s mojim uctovnictvom ze si nie su si isti ci ta suma je spravna. skoro mi sanka padla ked mi to povedala. samozrejme som nic nekontroloval a hned som to zaplatil. este dlhy cas som na webke figuroval ako dlznik a ked som tam zavolal tiez mi povedali ze to mam vyrovnane ze webka nie je smerodatna. cirkus je suvix oproti tomu co sa tu deje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prijatých je 94 strán.
2348/2353
Marvin, tak nahod nejaku originalnu porovnavacku.
k tym spravam 0/0
Posledná návšteva : 05.03.2012 - 20:52:31
Marvin, tak nahod nejaku originalnu porovnavacku.
Na Varín mám mail. Skôr vidlice/tlmiče sú problém.