Všimol som si, že dnes náš drahý "Danny Macaskill" oslavuje "28." narodeniny. Tak všetko najlepšie, ale hlavne veľa zdraváho rozumu. VŠETKO NAJLEPŠIE!!!
pocujte ... vam pride vtipne to rozpravanie vychodniarsky alebo cigansky ako je to teraz stale v telke? napr pista lakatos alebo moderovanie na OTO alebo rozne serialy? ale mozno som len ja divny a nerozumiem zabave
Okrem dokumentárnych kanálov TV nepozerám, však tam idú samé somariny. Prečo to sleduješ, keď ti to príde hlúpe? To ako keď doma počúvam: "...to je úplná somarina, tá Farma, kto to môže sledovať..." Odpoveď na otázku: nie.
2 lapaloma Nie je podstatne ci sa to pozdava tebe. Dolezite je, ze sa to pozdava autorovi a dramaturgovi a ze faktura je uhradena. Spomen si na slavnu Moricovu vetu "Na Slovensku je to tak!"
(Pre mladsich - jeden zo zakladatelov SNS, nosic ustavy pri jej uvadzani v parlamente v odpovedi na otazku, ze kde je to tak (teda kde sa to takto robi) ...) Bol slusny. Potom co si sebe sprivatizoval Zeleznicne opravovne Vrutky dospel k nazoru, ze mu viac netreba a stiahol sa z politiky.)
mám takúto otázku: používate niekto nejaké vysielačky počas výjazdov alebo na peších výšľapoch či na lyžiach? ak áno aké? napadlo mi, že mať nejaké by bolo fajn keď som teraz naháňal decká v Bachledovej ku koncu lyžovačky aby mi nezostali na druhej strane kopca
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.topky.sk/cl/10/1302765/Poziar-hradu-Krasna-Horka--Plamene-zachvatili-celu-budovu-
vraj sa to asi chytilo pri vypalovani travy
(Pre mladsich - jeden zo zakladatelov SNS, nosic ustavy pri jej uvadzani v parlamente v odpovedi na otazku, ze kde je to tak (teda kde sa to takto robi) ...) Bol slusny. Potom co si sebe sprivatizoval Zeleznicne opravovne Vrutky dospel k nazoru, ze mu viac netreba a stiahol sa z politiky.)
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10150623455601843&id=88041336842&set=a.98198306842.90991.88041336842&__user=100000507058332