nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Kto je ten xD, ktory dostal dalsie sekundy a ak dnes zaberie, tak ma vitazstvo v hrsti? Skutocne nerozumiem reci Tvojho kmena. O kom pises a co myslis tym "dostal dalsie sekundy"?
a nie ako tu že 10 ludí kŕmi,napája a robí aerotunel cavendishovi 200km aby ho dotiahol 50m pred pásku
Ta stvrta etapa sa bude preberat dlho. Ale videl som ten zaver niekolkokrat a moj nazor je ten, ze Nibali nemal na to, aby predbehol svojho priameho konkurenta Kreuzigera. Preto Sagan urobil spravne, ze etapu vyhral. Je to to iste,co bolo na Vuelte minuly rok, ked styria jazdci Liquigasu skoro prisli o vitazstvo. Tiez tam bola rovnaka blba reakcia od Nibaliho.
Mne moj nazor potvrdila vcerajsia etapa, ked bolo v tom poslednom kopci vidiet, ako sa Sagan stale obzeral, aby celu skupinu, vratane Nibaliho, neutrhol. Podla mna mal vcera aj na vitazstvo, ale krasne tvrdo pracoval na tim (Nibaliho). To zvesenie noh na konci bolo jednak prirodzene po tej makacke, ale aj taka istota, aby bol urcite az druhy z Liquigasu, pretoze si nemohol byt isty tym, ci Nibali to naozaj dotiahne az do konca.
Mne to aspon takto pripada.
Co sa tyka vcerajska, tak aj to vidim rovnako - Peto casto kontroloval aby sa skupine neutrhol a rychlost nastavoval skor kvoli Nibalimu nez kvoli sebe. Posledne styri kilometre Peto odtiahol fantasticky, klobuk dole.
to bude asi tými prachmi
teraz myslis tu teamovu reziu ci?
no ved uvidime dnes ako dopadne nibali, aby nahodou nedostal 1-2 minuty od kreuzigera
treba si to niekedy skúsiť
Nad takymto vyrokom nezostava ine ako sa pousmiat...