nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
no ved som sa nad tym smial
a skusit som si to skusil, uz mi par krat odisli nohy v stupani, ale tak nikdy to nebolo 50m pred cielom a az tak brutalne
SAGAN: ma nove auto
Woow woow
Do posledného kopca som nastúpil, ťahal som a pracoval pre Nibaliho. Pár metrov pred cieľom som už vycúval a prenechal priestor jemu.
ja byt na jeho mieste tak idem naplno az do ciela, nibali nenibali, 5km ho taham tak nech si uz tych par metrov prespurtuje ked chce
Do posledného kopca som nastúpil, ťahal som a pracoval pre Nibaliho. Pár metrov pred cieľom som už vycúval a prenechal priestor jemu.
ja byt na jeho mieste tak idem naplno az do ciela, nibali nenibali, 5km ho taham tak nech si uz tych par metrov prespurtuje ked chce
To asi ako keby si povedal, ze ked Ta zamestnavatel posle na sluzobku do Prahy, povies, ze Praha-nePraha, ja idem do Viedne ..
a ano ked by ma zamestnavatel posielal niekde kde nechcem ist tak poviem ze tam nejdem a hotovo, hadam mam na to pravo odmietnut, ci vas keby zamestnavatel poslal na 5 rokov do istanbulu tak bez reptania idete a vsetko co mate tu nechate tak?
http://cyclismas.com/2012/03/radioshack-nissan-relationship-to-bontrager-livestrong-more-than-meets-the-eye/