Lokalizácia
Formulár sa odosiela
... a v takom Švajčiarsku si v sobotu referendom zamietli predĺženie platenej dovolenky na 6 týždňov. Úplní debili, tí Švajčiari. Toto by slovenský volič nikdy neurobil.
Zobraziť komentár 16.03.2012 - 13:23:27
00
áno pán gebula tie ekonomické mimovládky si samozrejme chvália len svojich donorov a zabudol si ešte na také ineko ktoré nám tu poskytlo za posledné roky najneschopnejšieho ministra školstva akého tento štát kedy mal.Myslím Jurzycu.Ono je to tak,že dlhoročné mudrovanie v nejakej mimovládke neznamená,že v reále ten človek bude tomu rozumieť takže takto ja aj beriem názory tých rôznych sionských mudrcov.
Väčšinou sa ukázalo,že vedia len mudrovať lebo to zo zodpovednosťou nemá nič.
Zobraziť komentár 16.03.2012 - 17:59:41
00
Toto bolo konkrétne k čomu? Nenapísal som dosť jasne, že s tými závermi môže ktokoľvek ostro nesúhlasiť a že aj plnenie programov je také mierne povedané nedostatočné? Prax od roku 1993 ukazuje, že či ľaví alebo praví donori ohľadne hodnotenia predpokladaného a skutočného plnenia programov, alebo ľaví a praví nominanti ohľadne schopností si teda rozhodne nemajú čo vyčítať. Zároveň sa ale ukazuje aj to, že vplyv volebných programov na motiváciu voličov je zanedbateľný (s výnimkou skvostov ako napr. vrátenie vkladov poškodeným občanom, alebo nerozlíšenie medzi legalizáciou a dekriminalizáciou marihuany, ktoré pre mnohých hlavne mladých voličov bolo údajne hlavným motívom v predchádzajúcich voľbách) - a preto sú tie "průpovídky" o výmene nevďačného národa alebo úškrny nad Sulíkovou chválou programu vlastnej strany úplne mimo (už len preto, lebo som nezaregistroval jediného spomedzi zvyšných lídrov, ktorý by prišiel s poznatkom že personálne obsadenie, ktoré má k dispozícii a takisto program je úplne na draka). Keby tie programy posudzoval ktokoľvek na svete, vždy by sa našiel dôvod prečo je výsledok nesprávny (či už by to bol mudrc sionský, mudrc marxistický, mudrc Sorosom podplatený alebo akýkoľvek iný) a na celkový stav by to aj tak malo v lepšom prípade okrajový vplyv.
Zobraziť komentár 16.03.2012 - 20:39:46
00
nestačim sa diviť,
AKO TO ???,že triki ešte nie je generálnym riaditeľom vesmíru,
zároveń aj univerzálnym ministrom pre "všetko"
a doživotným (večne živým) predsedom všetkých koaličných a opozičných strán sveta

:lol:
Zobraziť komentár 17.03.2012 - 21:15:00
00
neviem ci som zvolil dobru temu.. ale dam to sem http://blog.etrend.sk/transparencyblog/2012/03/16/zaciatok-likvidacie-sadu-janka-krala/ kedze je v tom politika
Zobraziť komentár 17.03.2012 - 21:35:13
00
teraz neviem ci sa mi sniva, alebo to myslia vazne, popripade si z nas robia prdel :o
http://www.pluska.sk/spravy/ekonomika/padne-dph.html
Zobraziť komentár 20.03.2012 - 10:51:27
00
neboj sa vynahradia si to inde http://ekonomika.sme.sk/c/6306254/dan-z-lepsich-bytov-stupne.html
Zobraziť komentár 20.03.2012 - 10:53:08
00
ak im samospráva priklepne dane z nehnutelností tak spánom bohom zdravý rozum
Zobraziť komentár 20.03.2012 - 11:24:22
00
tak tak s panom Bohom ako pan Meciar vraveli :x ale tot par stran dozadu som o tom pisal ako by pravica zdanila majetok a je to tu. akurat to vypustil z papule laviciar. ja byvam v novostavbe takze sa mam na co tesit :sweat:
Zobraziť komentár 20.03.2012 - 11:58:25
00
ako nak zvýšia ... ale ako príjem samosprávy z využitím v samospráve ... tam to už bude dokonca aj s prvkom reálnej solidarity ku komunite :)
Zobraziť komentár 20.03.2012 - 12:10:09
00
Nerobte paniku,panikariť ste mali pred rokom a pol,ked Vašé pravicové gorily sa rozhádali,mohli vládnuť doteraz,ale dobre,že to takto dopadlo,aspoň sme sa dozvedeli,že pravicová banda sú takí istí zlodeji,ako ľavica
Zobraziť komentár 20.03.2012 - 15:20:59
00
aspoň sme sa dozvedeli,že pravicová banda sú takí istí zlodeji,ako ľavica

ved to sme vedeli vsetci uz davno :doh:
Zobraziť komentár 20.03.2012 - 15:31:44
00
všetci nie :-) baronček to nevedel......
a je z toho teraz prudko prekvapený
Zobraziť komentár 20.03.2012 - 15:33:24
00
Ja som to už vedel davno,len mi vadilo,že tu niektorí diskutujúci na tomto fore začinali diskutovať vetou,lebo Fico
Zobraziť komentár 20.03.2012 - 15:40:18
00
ak im samospráva priklepne dane z nehnutelností tak spánom bohom zdravý rozum

nahodou - ked si predstavim dochodcov ktori byvaju na obchodnej/hradnom vrsku ako povodni obyvatelia - aspon pochopia co si zvolili.

dobre je jak je. este by to chcelo viac takychto skvelych napadov. 4 roky vydrzime!
Zobraziť komentár 20.03.2012 - 18:10:04
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up