Aký dopad? Ja na tých guličkách nevidím ani houno, tiež som mal problémy s tým, aby som vodičák dostal. A mám ho 17 rokov, jazdím odvtedy takmer denne, bez nehôd a problémov. Takže aký dopad?
Presne ako píše root. Tiež nemám žiadny problém, pretože na semafóroch sú zobrazované základné farby, takže vidím, že je z, č alebo o. Horšie to je keď sú odtiene. Tam červená, zelená či hnedá neviem ani za boha
ha! ja som dnes mal v sprche dokonca aj teplú vodu čo sa mi tento rok stalo po prvýkrát a neviem či dnes tak z devínskej fúkalo alebo sa mi pokazil tacháč ale priemerka 28,58 km/h ráno cestou do práce sa mi doteraz nepodarila. uvidíme poobede
ja chodím málo ..takže to striedam .. cez devín cez lamač cez dúbravku a patrónku alebo tak ako dnes aha tak ja neskôr a podla tachometra 7 podla mobilu 10 a pocitovo bolo fajn
nefúkalo .. ale celkom slušne chladno bolo ... v devínskej ešte fajn ale dole líščim údolím to už bolo cítiť
Samozrejme, že ti nefúkalo, keď si išiel po vetre... Ja idúc naopak, po nábreží a Mlynskou dolinou, som ten protivietor dosť cítil a musel aj trochu makať.
čistil som starú hrdzavú mačetu a porezal som si trochu prst. Ranu som vypláchol a do 5 minút vydezinfikoval Septonexom. Je nejaká šanca že sa nakazím nejakým svinstvom (otrava krvi). Proti tetanusu som očkovaný.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
umyvadlo nemate
clovek musi davat pozor, aby ho neprevratilo do priekopy
http://www.bikeparkmost.cz/testovani/?utm_campaign=testovani-kol-2012&utm_medium=email&utm_source=mailing&utm_term=testovani-kol-2012
http://www.horyamesto.sk/hlavny_program/filmy/filmove_sekcie/bicykle/
a nielen pre cyklistov celá akcia
http://www.horyamesto.sk/
edit: do rici este si problem spravim ze mladistvych nahovaram.