V januári 2011 som si v nemenovanej predajni zakúpil bicykel Superior XP 920 (2010) aj vzhľadom na skutočnosť, že z roka na rok som jazdil väčší počet kilometrov a absolvoval väčší počet maratónov. S odstupom času vidím základný problém v odpruženej vidlici. Nečakal som od vidlice Manitou Match Super Absolute LO žiadne veľké zázraky ale v porovnaní s vidlicami na predchádzajúcich bicykloch (Top Gun, RST Gila) som nepocítil až taký kvantitatívny pokrok k lepšiemu. Najväčší problém boli vytrasené ruky a najmä vytŕpnuté zápästia po cca. 2 hodinách jazdy v teréne. Realizoval som menší upragrade – výmena gripov, dokúpenie rohov a rukavíc ale bez výraznej pocitovej zmeny k lepšiemu. Predpokladám, že spoločným menovateľom problémov je vidlica, preto uvažujem o jej výmene a poprosil by som radu, ktorým smerom sa uberať. Často sa tu skloňujú vidlice TT E*****n, Axon a Reba. Ktorú by ste odporučili a prečo? Prípadne ďalšie návrhy. Poteším sa každej rade a postrehu.
28Marosko28:ničoho sa neboj ten Axon som z THE-END rozoberal...ak nemáš 5 rokoch tak to určite zvládneš...a na ten vzduch nezabudni alebo si daj na hlavu nejaké pletivo ak nechceš skončiť ako THE-ENd ...ale priznávam bola to aj moja chyba že ma to nenapadlo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.