Ahojte, potrebujeme poradit - nasa maminka sa vyrypala na svojom starom bicykli a nenechala si ho opravit, takze akosi nie je bezpecny..No a kedze bude mat 50tku, tak jej chceme kupit novy...Nie je ziadna velka sportovkyna , v podstate s nim nakupuje a jazdi do prace a navyse este aj my so segrami sme cyklisticki amateri ...takze otazka znie: bicykel LeaderFox (Ferrara 2006) - vhodne? Nevhodne? Brzdy to ma Alloy ( ), ram ALU 7005. A este taky, asi najvacsi amaterizmus - velkost 17, alebo 19???
Čo sa týka výberu tak vzhladom na použitie stačí. Aspoň keby ho s pred obchodu ukradli nevznikne velka skoda.
1. kupuj dámsky http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/deta ... ky-06.html
2. Skús to po laicky. Ak nechceš vodiť mamu do obchodu a pokaziť si prekvapenie tak si zober miery zo starého bicykla a porovnaj to s tým novým aby to približne sedelo.
od spodnej polohy pedala po sedadlo
od sedadla po riaditka
Akoze clovece, uvedom sa konecne nespamuj tu za kazdu cenu a nepis take kraviny, ktore Ti pripadaju neskutocne vtipne, ale su vlastne o nicom. 2 Hroch na tie ucely bude ten bicykel pre maminu bohate stacit
ani ne ziaden iny odveci prispevko odomna neni...
mozno vam neni podla oka ale neni odveci....
Code:
2lagonda: to je uz lepsie
diky za vysvetlenie
zeby bol konec sezony??? nemyslim.......
nula??? asi som nepochopil....
tak to ma byt
NIE MY SME PROSIM PEKNE Z JUPITERA A TY?
tesim sa s tebou
Vybral som také príspevky, ktoré sú obsahovo naozaj cenné. No veď pozri a posúď sám, keď nevieš kde je spam.
Pohodovym bikerom dakujeme za seriozne odpovede - vtipalkom zelame dalsie hory trapneho humoru... Ved ked sa nesmeje nikto iny, tak sa mozno zasmejete aspon sami na sebe...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. kupuj dámsky http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/deta ... ky-06.html
2. Skús to po laicky. Ak nechceš vodiť mamu do obchodu a pokaziť si prekvapenie tak si zober miery zo starého bicykla a porovnaj to s tým novým aby to približne sedelo.
od spodnej polohy pedala po sedadlo
od sedadla po riaditka
vies jak by sa za nou kazdy pozeral???
http://www.kona.cz/2k7_show.php?bikeID=1
keby je nejaka lesnicka(robota) este by sa to dalo zhltnut
4Hroch: ak robí mam presne to, čo hovoríš, tak ten bike by mal určite stačiť. Veď načo kupovať nejaký lepší, ak ho nevyužije.
ale vlastne pipolar to vsetko vystihol. este mozno bazar(ale neviem aky mas k tomu postoj), kde mozno kupis za tu cenu trosku lepsi bike...
vies jak by sa za nou kazdy pozeral???
http://www.kona.cz/2k7_show.php?bikeID=1
Akoze clovece, uvedom sa konecne
2 Hroch na tie ucely bude ten bicykel pre maminu bohate stacit
a mozem si aj ja daco napisat ked chcem.....
este povecte kde som napisal dajaky iny spam....
Ak som niekoho urazil tak sory
diky za vysvetlenie
zeby bol konec sezony??? nemyslim.......
nula??? asi som nepochopil....
tak to ma byt
NIE MY SME PROSIM PEKNE Z JUPITERA A TY?
tesim sa s tebou
Smiech je zdravy
Majte sa vsetci krasne a nech vam to jazdi!