22. 4. - Wienerwald RM - štart a cieľ v Moedlingu
29. 4. - Neusiedlersee RM - Moerbisch, okolo Neziderského jazera
17. 5. - Schwechater RM - Schwechat, pivná klasika, štart vo štvrtok!
27. 5. - LeithaBerg RM - Purbach, 2-3-4 okruhy, v každom sa ide cez rovnaké kopčeky ako na Schwechateri
24. 6. - St. Poltener RM - St. Polten
15. 7. - Wachauer Radtage - Mautern
5. 8. - Friedens-RM - Stadtschlainig
12. 8. - Zwettler Raiffaisen RM - Zwettl
Kto by chcel viac, tak kuk na http://www.radmarathon.at - už je napublikovaných 29 termínov pre rakúske cestné maratóny a celkove 76 v celej Európe (zatiaľ väčšinou západnej a v Česku). Postupne však pribúdajú ďalšie.
Edit 1 - posunutie Zwettleru o týždeň neskôr, doplnenie Friedens-RM
posledný komentár: 21. 8. 2023 o 14:32
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
tak z tych sypaciek by viaceri z nas nemuseli s JoKom chodit na hobby maratony,no nie?
Napriek tomu, že jeho testosterónový prešľap vysvetlený jeho otcom bude kolovať ešte medzi mnohými ďalšími generáciami slovenských cyklistov, si treba uvedomiť, že Robo bol výborný slovenský cyklista, jazdil aj v profesionálnych tímoch, bol niekoľkonásobný majster republiky, slovenský reprezentant, účastník majstrovstiev sveta a olympijských hier...
Keďže my sme nič také nedosiahli, zaslúži si našu úctu a najmä slušné vyjadrovanie na jeho konto!
JoKo, inak dobre vediet, ze mas hrubu a malu. Ja mam velku a malu, pricom obe mam rovnako hrube. Zaujimave, ze Ti na tu hrubu sadne retaz. Alebo ta mala je taka ultra tenka?
krasne si sa priznal
kde sa zvrtnes tam to "*****quot;...
edit - oprava Polar na Garmin, ešte som si nezvykol na novú značku...
Pomýlil som sa, už som opravil svoj príspevok. Polar mi zvyčajne neukazoval blbiny, ale na niektorých miestach vypadával - neukazoval pulz. Na dôvod som neprišiel.
Garmin mi občas ukazuje blbosti pri otáčkach, ale už som ho odhalil. Keď netočím a mám kľuky v horizontálnej polohe tak, že magnet na kľuke je pri snímači, tak vtedy zrazu ukazuje 150-170 otáčok. Ale tých 223 dnes ma dorazilo... Pritom som furt točil, žiadne vycvrkávanie nebolo...
V nedeľu pravdepodobne idem na Vulkanland do Feldbachu.
inak s tepmi nad 170 nemam este stale ziadny problem...ked pozeram zaznam z preteku v Alpach, tak cely Galibier a ani Alpe d Huez mi tep nepadol pod 170
ale dost z mojej strany OT, podme spat na rakuske maratony