Cawte, teraz som zistil že iba s vodou sa jazdiť nedá

(110km a lížem jazykom
predstavec 
). A potrebujem poradiť ohladom stravovania, teraz som si kúpil podlhovasté piškóty na tiramisu majú v 100gramoch 80g sacharidov a s toho 30g cukrov (to čo znamená ? sacharidy nie su cukry ?), ale moje stravovanie by som do budúcna plánoval asi takto kupim klasické gulaté piškóty kopa sacharidov s toho skoro nula cukrov, a ktomu si dám hroznový cukor a dáky ten ionťák.
A ešte k tomu ionťáku, v živote som to nepil a ani neviem aký to má účinok a aký to bude mať účinok na mňa.
Poraďte dáky dobrý
ionťák ktorý chvíľu vydrží a môžem ho piť hlavne počas treningu pred a po treningu. zatial som pozeral po týchto troch : 1,Hypofit od kompavy
2,ENERVIT G Sport
3,Iontstar Sport sirup
Skrátka potrebuje zostaviť dáky jedálniček počas treningu (hlavne aby som s toho nepribral a nedostal cukrovku

aby som vedel koľko a čoho jesť/piť), pred a po si niekedy dám trocha ionťáku ak pôjdem ďalej. Nechcem do seba rvať kopu chémie ak to nebude potreba iba mi ide o to aby som ten
trening odšliapal v pohode

bez únavy
![Evil ]:)](https://static.mtbiker.sk/forum/images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
. Pretože nič na jedenie som si doteraz na treningy nebrával iba vodu.
Za všetky rady a odpovede vopred vďaka.
Patrim do tej druhej. Ranajky ak idem do vlaku t.j. na bike za hodinu ci viac prazenica na slanine a cibuli ak uz je paprika paradajka do toho neublizi. Ked sadam rovno na bike tak nieco lahsie napr. jogurt kornflaky a ovocie. V batohu musli tycinka. Na slovensku (su trasy bez moznosti stravy) chlieb syr sunka napr. V madarsku (tam sa mozes najest v skoro kazdej krcme) alebo aj u nas ked je kde sa zastavime na obed. Rozbeh je tazsi ale ide to.
Pitie - pred turou po zobudeni si davam trojdecovy pohar s rozpustenym sumivym magneziom potom ciernu kavu. Mam zo sebou v nadrzi tak liter iontaku. Na zastavkach pivo (Ak to cita dajaky policajt tak bezalkoholicke.
Dolezite je nedostat sa k hladu ani smadu. Hlavne smad vedie ku krcom. Ten prvy co ma ukecal k nadrzi povedal dobru vetu - jeho vyhoda je, ze vzdy ak si spomenies na pitie sa mozes napit.
a možno budeš v balíku jak ten patent-recepturu od teba koncern nestle odkúpy
a možno budeš v balíku jak ten patent-recepturu od teba koncern nestle odkúpy
he he he to by bolo super ,a za prachy by som si dal robiť liposukciu
pouzivam to namiesto iontaku, hlavne koli tomu, ze ich vyrobcovia kvalitne farbia a prichucuju a to mi niekedy (na maratonoch) pekne kruti creva, to v navode ti nicim ZBYTOCNYM nezatazuje travenie
mal by si uviest aj ako jazdis (ake intenzity napr., alebo kolko tyzdenne...)
Ja sa do hodiny nedokážem najesť po výjazde lebo by som všetko vyvrátil
inak kupil som si aj vajecne bielka tj prasok co si rozrabam v mlieku po treningu je to dost dobre stravitelne az na nejake prdive zlozky