Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ale treba pochvalit Ossa (alebo Kinga?). Fantasticky to dnes Petovi najprv cele uvaril a nasledne aj naserviroval na striebornom podnose. :) Vidno, ze su vynikajuco zohrati. Celkovo su tie Petove vysledky v Californii take vynimocne prave aj vdaka spickovej praci ostatnych z Liquigasu. :y:
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 01:16:00
00
ale preco pred cielom prestal spurtovat Heinrich Haussler to nechapem aj ked si to pozeram opakovane. ved mal v konecne Peta ako na zlatom podnose keby este zopar krat sliapol do pedalov...
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 01:56:32
00
dojazd
http://youtu.be/p9KFOrGZIbY
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 07:01:47
00
matt: to uz mozno u Heinricha zapracovala psychika, kedze 4 den po sebe mal to iste "deja vu" pred ocami ;-)

edit: je len skoda, ze vysledok P. Sagana natolko zatienuje velmi pekne vysledky P. Velitsa na ToC a moc sa o nom nepise/nehovori napriek tomu, ze je priebezne na 12. mieste s velkou pravdepodobnmostou sa po dnesnej casovke posunut vyssie

Naposledy upravil Raver dňa 17.05.2012 - 07:14:59, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 17.05.2012 - 07:04:31
00
Mimochdom, anglictina pri rozhovore mu nejde tak ako bicyklovanie hehe

Čo už, v tom špagetožrútskom tíme tej angličtiny veľa nepocvičí.
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 07:09:08
00
ale preco pred cielom prestal spurtovat Heinrich Haussler to nechapem aj ked si to pozeram opakovane. ved mal v konecne Peta ako na zlatom podnose keby este zopar krat sliapol do pedalov...

Preco?Ved tuto otazku sme tu uz raz riesili ked bol Peto druhy na jednej klasike.
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 07:56:54
00

minule si ma zdrbal za takuto otazku a teraz ju sam pises heh zaujimave....
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 08:03:03
00
Len vtedy mali jazdci za sebou niekolko kopcov hore dole, ale tu bolo 40 km pred cielom uplne kludny pojazd na rovine.. to je inak vycerpavajuce.
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 08:25:42
00
Peťo mi prináša radosť. Skvelé výsledky, len tak ďalej Peťo ! :clap:
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 09:03:21
00
ja si myslím, že matt to napísal práve preto, aby pochopili tí čo sa minule pýtali, že jednoducho je to tak.
a je jedno či je druhý Sagan alebo Svorada, alebo Haussler....
jednoducho, šlape a vidí, či sa približuje alebo nie.
ide na hranici svojich možností a vníma čo sa deje, na základe toho vyhodnocuje.
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 09:04:51
00
...ja som to tentoraz videl takto:
Heinrich slapal naplno, aj Sagan slapal naplno.
Rychlost, ktorou sa Heinrich priblizoval na Saganovu uroven bola vsak prilis mala na to, aby Henrich v zostavajucich metroch Sagana dobehol, a tak predvcasne zvesil nohy.

Ak by Henrich nastupil skor, je velmi pravdepodobne, ze by mu dosli sily predvcasne a Sagan by ostal aj tak prvy. :P
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 09:26:08
00
...ja som to tentoraz videl takto:
Heinrich slapal naplno, aj Sagan slapal naplno.
Rychlost, ktorou sa Heinrich priblizoval na Saganovu uroven bola vsak prilis mala na to, aby Henrich v zostavajucich metroch Sagana dobehol, a tak predvcasne zvesil nohy.

Ak by Henrich nastupil skor, je velmi pravdepodobne, ze by mu dosli sily predvcasne a Sagan by ostal aj tak prvy. :P

:y: :y: :y:
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 09:28:41
00
duracer, preco nejakeho "cizaka" volas krstnym menom, zatial co nasho Peta len priezviskom? :P

P.S. Raver, chvile Peta Velitsa prave prichadzaju (snad) a aj ja sa celkom tesim. Zatial boli vsetci bez rozdielu celkom jednoznacne zatieneni terminatorovymi vykonmi a myslim, ze pravom. :)
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 09:44:18
00
chlapci, neviem neviem, ale skutocne si pozrite ten dojazd este raz ( a mozno aj viac krat ) pretoze :
1. Haussler mal tentokrat rychlost, miesto aj cas Peta pohodne porazit
2. vyraz v jeho tvari nenapovedal o tom zeby mu fyzicky doslo ( tak ako Petovi na klasike o com sme tu pisali )

takze otazka bola polozena preto ze "preco"? ja by som sa priklonil k nazoru Ravera ze to mozno psychycky nezvladol. alebo mi to skor pripadalo tak ze sa nejakym sposobom pomylil a myslel si ze ciel je blizsie, nakolko ho mohli pomylit tie prechody svetla a tienov presne pred cielom. rad by som pocul vyjadrenie Hausslera na zaver tejto etapy :)

nech tak ci tak, Peto je borec :y: , ale vsetko nasvedcovalo tomu ze tentokrat ho Haussler porazi. nestalo sa tak a preto som sa opytal ze aky na to mate nazor.

ps : a skutocne sa nestotoznujem za nazorom duracera aj ked Peta obdivujem ze "Rychlost, ktorou sa Heinrich priblizoval na Saganovu uroven bola vsak prilis mala na to, aby Henrich v zostavajucich metroch Sagana dobehol"...asi aj preto ze fyziku som mal v skole docela rad :)
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 10:07:53
00
fakt to vyzera ze sa pomylil - pozrel som to este raz a je vidiet ze prestal spurtovat na takej osvetlenej ciare asi 8-10 metrov pred cielovou :)
Zobraziť komentár 17.05.2012 - 10:13:50
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up