---
http://www.salzkammergut-trophy.at/
Nazdar "masakristi"
Vidim, ze je tu nejako mrtvo, nik neprispieva, minuly rok sa tu uz o tomto case tazko preberalo ubytko, prihlasovanie, ceny, trening...
Ja sa znova chystam na 211km (alebo kolko tam nasekaju tento rok) a uz som zacal s "pripravou" na biku.
Mam najazdene prve km na ceste, dufam, ze mi to bude co najrychlejsie pribudat.
Tak piste, ako ste na tom vy, nech viem, ci mam co dohanat
Alebo jazdite tak, ze nestihate a nevladzete potom pisat?
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
posledný komentár: 10. 7. 2011 o 10:48
posledný komentár: 5. 2. 2010 o 15:13
posledný komentár: 27. 10. 2009 o 17:49
...v Slow Motion vyhrava ten tim ktory dosiahne v sucte casov svojich clenov najdlhsi cas "pobytu" na ktorejkolvek trati...v praxi na Salzke to nastastie nefunguje tak ako to ty popisujes (aj ked, ano, bol by to system ako sa da vyhrat)...funguje to tak ze kazdy bajkuje "normalne" - cize drviva vacsina sa snazi do ciela dostat co najrychlejsie (co vlastne odporuje principu Slow Motion) avsak vacsinou je vitaztvo zalozene na pocte ludi v time aj ked tomu tak nie je vzdy (napr. minuly rok)...urcite vsak nevyhra tim ktory ma 20 ludi kedze max pocet je 100 ludi v time - cize v provom pripade sa spocitava 20 casov a v druhom 100 casov...jasnejsie teraz ?
Poslal som ti mail
pre 2 ks
Mam vsak na zainteresovanych jednu otazku:
Platil som startovne na Salzku cez Slovak Snail Team (p.Zima). Peniaze som poslal podla pokynov na jeho stranke, tie mi z uctu odisli. Pisal som mu aj mail, ci dostal moju uhradu, avsak doteraz mi neodpisal. Taktiez nemam ziadne informacie o time, ze aka je organizacia a pod.
Neviete, ako to u neho "funguje"?
Na Facebook skupine je post od Ivana Zimu z 30.5.2012, že sa čaká ešte na 14 platieb, a potom zo 14.6.2012 ohľadom výroby minuloročných dresov, teda aktivita z jeho strany určite je. Možno len Rakúšania neaktualizujú zoznam zaplatených...
Mne sa však tiež zdá, že tento rok je okolo Salzky dosť ticho, minulý rok mi chodilo množstvo mailov, či už ohľadne celej IMS, alebo ohľadne prihlasovania sa a platenia za Salzku, dokonca prišla aj "upomienka" na blížiaci sa termín splatnosti štartovného
Tento rok okrem pozvánky na Horala nič
Johhny, neviem čo presne myslíš pod slovom organizácia, ak propozície a také veci, tak tie nájdeš na http://www.trophy.at
Prezentuje sa, závodí, preberá si tričko, "súťaží" v tombole etc každý sám za seba, členstvo v teame je len kvôli účasti v súťaži SlowMotion.
Prezentuje sa, závodí, preberá si tričko, "súťaží" v tombole etc každý sám za seba, členstvo v teame je len kvôli účasti v súťaži SlowMotion.
Chcel som vediet, ci niekto vybera za tim cisla a potom ich dava konkretnym ucastnikom, ale asi nie.
Takze si vsetko organizujem solo, tak ako minuly rok a budem si teda sledovat na nete, kedy mi nabehne platba na rakuskej stranke.
Ak ma niekto sukromny kontakt na I.Zimu, dajte mu, pls, nejake echo, ze som zvedavy na uhrady a aby sme vedeli aka je momentalna situacia.