Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Trochu offtopic ale neskusal niekto nahodou "karbon" (nalepku) na ram?Kamos robi tieto nalepky na auta a povedal ze v pohode by to islo aj na bike.Myslite ze by to mohlo drzat?Bike mam skoro novy a nalepkou by sa povodny lak neznicil tak silno nad tym rozmyslam ci to dat spravit a ak by sa mi to uz nepacilo da sa to odlepit podla neho.
Zobraziť komentár 01.06.2012 - 11:35:16
00
A aký by to malo význam? Rovnako trápny ako karbónové nálepky na Fabiach?
Zobraziť komentár 01.06.2012 - 15:19:21
02
No vyznam je taky isty ako zmena farby ramu prestriekanim az na to ze ja o povodnu farbu nepridem a napr pri predaji biku nemusim prehovarat kupujuceho ze to bolo striekane koli znecenemu jaku a nie preto ze by som ho ukradol pred tescom.a inak nemusi to byt karbon je milion inych stylov tych folii.vseliake brusene hliniky,leskle metalizi,matne farby.vo fantazii niesu ziadne medze a k tomu ma pristroj ktory mu vyrezava napisy,obrazky atd vytvorene na pc takze sa da spravit cokolvek.len ide to ci ma niekto skusenost s vydrzou 3M folie.
Zobraziť komentár 01.06.2012 - 18:52:37
00
..neviem si predstavit ako by to dopadlo.. Ako by vyriesil spoje pri hlavovom a stredovom zlozeni atd atd.. 3M folia je skor na rovne alebo clenite plochy. Co som videl ,tak na 1 autodiel sa pouzije 1 kus folie -ziadne spajanie z dvoch kusov.
Zobraziť komentár 01.06.2012 - 19:15:52
00
Na zivotnosti folie zalezi od toho, aka je ta folia kvalitna.
Ak si myslis ze po cca dvoch rokoch tu foliu das bez problemov dolu, tak nedas. Casom aj tak znici lak.. Je to zbytocna robota za zbytocne koruny..
Zobraziť komentár 01.06.2012 - 19:21:28
00
2TOME : Tie spoje zaujimali aj mna,tak som mu to ukazal a povedal ze bez problemov sa taketo veci robia nahrievanim tej folie teplovzdusnou pistolo a folia je poddajna pri nahrievani natolko ze vyplni vsetky zvary a spoje.Praveze na najkvalitnejsia 3M folia co je v ponuke ma v popise ze bezproblemov vladne zahybanie.

2mordaunt : uz to nejaku chvilu chalan robi a vravel ze ani po neviem kolkatich rokoch sa to laku ani nedotkne.

vidim to asi tak ze sa do toho teda pustim a podelim sa s vami o tento "pokus" a postrehy ci sa to oplati a ci to je vobec mozne.
Zobraziť komentár 01.06.2012 - 19:52:15
00
Uz som to nie jeden krat opravoval po chalanoch.. ;)
Na taketo folie sa pouziva agresivne lepidlo a pri zahriati lepta vrchnu vrstvu laku do niekolkych micrometrov..
keby to tak nebolo, ta folia tam nebude drzat.. a navyse tieto folie nemaju dlhu uv stalost...
skus, uvidis
Zobraziť komentár 01.06.2012 - 20:05:44
00
keyboard_arrow_up