no nezavidim vam, ak bude taky hic tak to len tony vody tahat so sebou, si pamatam ked raz bolo dako 35 stupnov v tieni tak som na 60km vypil asi 12 litrov
Myslím, že taká tragédia to nebude. Veď 2/3 sa pôjde ešte do cca 13-tej. Až potom začína najväčší úpek a to už budeme v chladnejších oblastiach. Štart o štvrtej ráno je v tomto prípade výhoda, keďže sa ide ešte skoro za tmy.
No co, ako bolo tento rok na BA-Jasna? Ved dajte niekto z Vas, kto tam bol nejake dojmy?
Bolo to krátke, mohlo byť viac kopcov a aj teplejšie počasie. Inak ako každý rok.
No, ale vážne teraz. Na trase bola malá zmena a to, že sa neprechádzalo cez Nitru, ale celá sa obišla po novej R-ke až po Beladice, kde sme sa opäť napojili na starú cestu na Olichov. Celkovo to bolo tento rok pomalšie, možno aj kvôli bočnému vetru a občas nám hore na Donovali zadul aj protivietor.
Videl som tu reportaz, prekvapilo ma ze to oznacili ako zavod a menovali vitaza
Poviem ti to tak, že ja som sa meno "akože víťaza preteku" dozvedel akurát tak z reprízy GBS. Na vyhodnotení, ktoré býva vždy doobeda na hoteli v nedeľu za účasti všetkých cyklistov, ktorý tam prespali sa nikdy meno prvého účastníka na Jasnej nespomínalo a ani sa nikdy neoceňovalo. 90% ľudí to netuší ani doteraz. EFA v tomto zachováva tvrdý princíp nepretekárskej akcie a vie prečo.
Vždy ide zberný autobus, ktorý zbiera odpadlíkov a zároveň vezie batožinu účastníkov. Na štarte na Zlatých si treba dať batožinu do autobusu. Počas prestávok je možnosť si aj z batožiny potrebné veci vybrať.
Inak pre všetkých, mienkotvorný bulvár píše a sľubuje na víkend tridsiatky. Ja osobne som potešený, radšej sa trepať rozpáleným asfaltom hore na Donovaly ako si z uši vyberať vodu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bolo to krátke, mohlo byť viac kopcov a aj teplejšie počasie. Inak ako každý rok.
No, ale vážne teraz. Na trase bola malá zmena a to, že sa neprechádzalo cez Nitru, ale celá sa obišla po novej R-ke až po Beladice, kde sme sa opäť napojili na starú cestu na Olichov. Celkovo to bolo tento rok pomalšie, možno aj kvôli bočnému vetru a občas nám hore na Donovali zadul aj protivietor.
Poviem ti to tak, že ja som sa meno "akože víťaza preteku" dozvedel akurát tak z reprízy GBS. Na vyhodnotení, ktoré býva vždy doobeda na hoteli v nedeľu za účasti všetkých cyklistov, ktorý tam prespali sa nikdy meno prvého účastníka na Jasnej nespomínalo a ani sa nikdy neoceňovalo. 90% ľudí to netuší ani doteraz. EFA v tomto zachováva tvrdý princíp nepretekárskej akcie a vie prečo.
Inak pre všetkých, mienkotvorný bulvár píše a sľubuje na víkend tridsiatky.