Dalsia vec, co ma zaujima, je ci sa to z hladiska vyhlasovania beru tieto majstrovstva ako dve rozdielne preteky a teda Sagana s Kreuzigerom iba zaujima, aby boli majstrami svojej krajiny, alebo je aj nejaka ina motivacia porazit toho druheho (nejake body alebo hocico ine, okrem tuzby vyhravat
No a ked som uz zalozil temu s takym nazvom, pripajam aspon linky na oficialnu stranku
http://msrpuchov2012.originals.sk/
a informacny bulletin
http://msrpuchov2012.originals.sk/sites/msr/files/files/reklama/Majstrovstva_CZ_SK_Bulletin_2012_www.pdf
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
http://www.roadcycling.cz/index.php5?str=clanek&id=1849&cpz=1&odc=0&cs=1#diskuzekclanku
Pekne si niektori ludia nakakali do ust. Nezvyknem prezivat spravy v mediach, ale teraz ide o vlastne vyjadrenia, na vlastnych strankach. Katastrofa. Horsie ako mali chlapci
Komentare nema vyznam komentovat
na druhej strane prezentácia bola do 9:00 :-/ na maratónoch sa toto nestáva našťastie.. tam je 10:00 štart tak ešte aj 9:58 sa dá zvyčajne rýchlo zaregistrovať
Keby sa aj systém neuzatváral automaticky tak to nie je žiadna buzerácia a neochota ...znova sa hodí to "Bohuzial, sme na Slovensku ..."
aj zatvoreny system sa da obist...
za svoj bordel som sa na mieste slusne osprevadlnil...ochota, ludskost, pochopenie, by myslim v tomto pripade pomohla...
proste padnute na hlavu,uz len ta stranka je amaterska a vysledky doteraz amatersky nerevidovane,takze tak to cele aj vyzera
Celkový dojem z pretekov, velká pochvala.
aj pan Velits st. (hlavny organizator) bol na mietse , no ten sa ani nevyjadril...
A čo tak si so sebou zobrať propozície a keď si cestou videl, že nestíhate, tak zobrať do ruky mobil a zavolať riaditeľovi pretekov, že sa o pár minút omeškáte? To by ti koruna z hlavy spadla?
Junáčik, ja som trochu inak vychovaný... Keď tréner zahlásil, že sa odchádza o šiestej, tak sa odchádzalo o šiestej - lebo nestačilo prísť o dve minúty šesť, to už museli byť bicykle naložené na mikrobuse a o minútu šesť štartoval motor. On tam bol už o pol šiestej, tak prečo by nemohli prísť načas aj páni pretekári? Pritom odchod bol naplánovaný tak, aby sme na štarte boli na začiatku prezentácie, nie tesne pred koncom...
Ani na tréning sa nečakalo - keď sa odchádzalo o tretej, tak sa odišlo o tretej, ani o minútu neskôr. Kto náhodou prišiel neskôr, mal smolu - buď si nás musel doraziť alebo nešiel na najbližšie preteky. So slovami - však si slabý, ani si si nás nedorazil.
Miňo Dvorščík postupoval správne, lebo bordel a dezorganizácia sa začína drobnými ústupkami.
Keby si cestoval vlakom, tiež by na teba s odchodom na stanici nečakali.
no uz sa to tu zacina zvrhavat. ( ja mimochodom tvrdim ze by dokoncil v pohode )
joko, pravdu mas, poriadok musi byt, tak to hovorili aj v absurdnej komedii Cierny baroni
ale kaslat uz na to, niektori zmeskali a nepretekali, nikto sa nerozlamal, niekto aj vyhral, bratia cesi su rozhadani po majstraku na smrt a zajtra opat vyjde slnko...
Canopus, "vyse 50%" ich rozhodne nebolo a velmi pochybujem, ze vcacsina z nich si vybavovala licenciu a trepala sa na pretek len kvoli tomu, aby sa moholi vyfotit resp. previest par kilometrov s profikmi, bez ohladu na to ci dokoncia alebo nie.
Navysie som nikde nenapisal, ze dotycny mam byt teraz rad, ze sa nezucastnil, ale ze ho to moze mrziet o to menej.
...no neviem, neviem matt ci az v takej pohode, kedze DNF figuruje vedla mien ako Gavenda, Glajza, Galik...pricom Haring s Kostelnicakom dokoncili na konci poslednej skupiny.
Aj z tohoto sa da usudit, ze to nebol pretek ala jarna klasika.
...ale ak daniloxc dava horeuvedenych borcov na pretekoch v pohode dole, svoj vyrok samozrejme berem spat. Len mi potom prezrat jeho skutocne meno, nech si ho mozem zaradit do databazy sirsej slovenskej elity.