OMG! Preco to tam tak porubali? Ved to bolo pekne ucupene medzi stromami... Asi opravia cely plot a daju nove krize. O rok ci dva je 100 vyrocie, vsade po okoli budu rekonstrukcie bojov. Ako som uz pisal, cez vikend generalka v Niznej Polianke.
ha,ha,ha...presne ako u mňa, len ja ho stiahnem keď vylezie moja polovička (bohužial, jediný môj šéf), aby nepindala, že zase pozerám "túr" a nepracujem....
Chlopci potrebujem pozicat bajk pre reportera z rozhlasu na stvrtok rano a hladam kto sa este pripoji, kto ma volno alebo si ho vie spravit od rana do takej druhej poobede, ideme nahravat do radiovikendu, pojdeme prakticky maly cergovsky kruh obohateny aj o drevene kostoliky Hervartov a Krive. V nedelu doriesime ale porozmyslajte nejaky bajk pre neho mi treba ma tak 175 cm. Dik chlopci z kolesovej štvrte !
Ale nekecaj! Ved v popredi tohto kopca je ta luka po ktorej sme sli do Belejoviec a ten kopec je totozny s Rohulou, kedze na Rohulu sme na zaciatku sliapali po luke a potom sme vosli do lesa http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=49.37310P21.54058P13
Takze zajtra mas na Cergovskej chate ale iba ak pojdes so mnou po povodne planovanej trase cez Krize a nie zbabelo po asfalte cez Hertnik ako predpokladam ze pojde po vecernom vacsina ostatnych.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: Skuste teraz, uz by to malo fungovat. Dufam ze lepsie...
Mimochodom, cez vikend budu boje v Niznej Polianke.
PS: Ak pocitac neposlucha zabera len jedna vec
Pozor Minikin! Každý správny šéf má svojho bonzáčika
Rohula!
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=49.37310P21.54058P13