BOLA SOM TAM MINULY ROK /2006/ ALE TO CO SOM TAM VIDELA! FAKT NA UROVNI A NAKONIEC TOMBOLA AKU STE NEZAZILI ANI V RAKUSKU.TENISKY,PRILBY A ASI 4 BICYKLE OD 20 DO 40000.- NECHAPALI SME.IDETE NIEKTO Z ORAVY?
inac tiez som prekvapeny, ze to niekto nazval bordelom, ale 100ludi 100 chuti. pani si predsa moze ist svojim tempom a ak by potrebovala pomocne kolieska, nech si ich da, ale ide o-to skusit to, kazdy nech skusi, ved o-tom su tie akcie!horsie by bolo keby sa s 8rocnym deckom trepala v kolieskovych korculiach na vrch banikov,ostry,alebo manin... to by bol bordel
to je samozrejme pekne ze tam ide aj s dcerou, len ja si neviem po minulom roku na tejto trati predstavit ze by som mal niekoho na nu volat a uz vobec nie ju ospevovat. Moj dojem asi umocnili aj tri defekty
to je samozrejme pekne ze tam ide aj s dcerou, len ja si neviem po minulom roku na tejto trati predstavit ze by som mal niekoho na nu volat a uz vobec nie ju ospevovat. Moj dojem asi umocnili aj tri defekty
tak sa na to vykasli a jazdi len po tom svojom asfalte. tam nebudes mat ani blato ani vela defektou...
3defekty mozes dostat aj na liberte smerom do mesta vzdialeneho 2km.proste je to o stasti.skus si listnut tu trat teraz,sadni na masinu,bud v pohode a potom sa vykecaj
3defekty mozes dostat aj na liberte smerom do mesta vzdialeneho 2km.proste je to o stasti.skus si listnut tu trat teraz,sadni na masinu,bud v pohode a potom sa vykecaj
tu trat uz mam x krat prejdenu, tak ako aj vlanajsiu. Uz som tu pisal ze je super, za sucha...Vlani kvantum ludi nedokoncilo, prave kvoli tomu pocasiu
CHODIM TU TRAT CISTIT ...BUDE DOBRA AJ KEBY NALIALO, VCERA TO ISLI CHALANI MA TO PRESNE 56Km S PREVISENIM 1650m A TRVALO IM TO 3.30 Hod.Bola to pohodova jazda. CHRTI TO ZVLADNU TAK ZA 2.50... SU TAM PEKNE ZJAZDIKY AJ LAHODNE VYSLAPY.je to fakt pekne.
tak ak je super za sucha,potom za mokra treba zamaknut a prekonat sa.pocasie beriem ako vyhovorku, za tie zazitky to stoji.este sa budes smiat na tych 3defektoch vlastne urcite ich je viac termin sa blizi a pocasie neovplivnim,ale pretek dokoncim
Tak som sa tam práve prihlásil. Trochu som síce uvažoval, keďže ten termín dáva viaceré možnosti výberu, ale táto diskusia vo mne vyvoláva pocit, že toto potrebujem zažiť. Vidíme sa v Považskej.
Vidím, že sa tu rozpútala vcelku plodná diskusia. Nech už bolo akékoľvek počasie a aj počet bikerov v cieli, ide tu predsa len o to, že kto bude chcieť pôjde a kto nebude chcieť nepôjde. Len by som poprosil rodinu z Trstenej, aby prestali používať vo svojich príspevkoch CAPS LOCK, nerobí to dobrotu. Ďakujem za pochopenie. Lock
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak sa na to vykasli a jazdi len po tom svojom asfalte. tam nebudes mat ani blato ani vela defektou...
tu trat uz mam x krat prejdenu, tak ako aj vlanajsiu. Uz som tu pisal ze je super, za sucha...Vlani kvantum ludi nedokoncilo, prave kvoli tomu pocasiu
heeeeeeeeeeeej to moje heslooooooo
Pepper0703 a hlavne bud v pohode
kurnik dufam,ze bude daco take fajnove aj medzi junom-julom