dnes Detva, zprava (z vedlajsej) vymletenec vyletel bez zastavenia a uz by som to nebol ubrzdil, tak strhnutie doprava na travu. Zlomil som rafik, vymlet usiel. Ak mate informacie o Fabii combi s EC "pista", prosim info do SS. Pojdem sa s nim porozpravat!!
inac pekny kraj, uzasna priroda, no ludia su najstupidnejsie hovada na celom Slovensku, hlavne ked sadnu za volant!!!
tak vies no, ked niekto povazuje za vrchol svojho zivota ze si kupi auto na splatky..., najlepsie cim rychlejsie a vytunovanejsie, co na tom ze neprakticke a v meste uplne zbytocne. tak aby sa nepovedalo ze mu je to nanic tak musi porusovat predpisy, idealny priklad su motorkari
hlavne ze vymyslaju ze stk kazdy rok aby znizili nehodovost... ale to ze vsetci jazdia jak drbnuti tak to nik neriesi, na to kazdy kasle. evidentne nejde o ziadnu nehodovost ale zas len o peniaze a aby sa auticka predavali... neprejde stk -> predaju ti nove, naburas a zdemolujes -> predaju ti nove a peniazky sa sypu
Mne dnes výnimočne vodiči nič nevyviedli, ale totálne ma nasr-lo ked som po 50km prišiel do Uhrovca, že si vyšlapem Jankov vršok a tam obrovská tabula: zákaz vjazdu automobilové preteky.
Kua to sa musia ondiť po najkrajších cestách SK? Nemôžu používať aj tak nevyužité letiská ako v UK? Mali by to bezpečnejšie a nikoho by neobmedzovali.
na letisku budu tazko pretekat do vrchu
a len tak na okraj: preve preto su to "najkrajsie cesty", lebo si motoristicka lobby vybavila napr. aj novy asfalt..., ak by o ten kopec nemali zaujem, vyzeral by ako ostatne na SK - rozbito
lenze na letisku velmi preteky do vrchu nezorganizujes
EDIT: Andrej25 ma predbehol
co sa tika povrchu....pozri sa na PK Babu.....odkedy tam prestali byvat preteky do vrchu je na 4 miestach jeden pruh nepouzitelny a je ohradeny....a nema tu cestu kto opravit....takze bud rad ze raz za cas tam tie preteky maju....aspon mas po zbytok roka paradny povrch na jazdenie.....
ten bajk si ako riesil,mozes uviest presnejsie?..diky
Kontaktoval som poistovnu, ze mam poskodeny bajk a oni mi povedali, co potrebuju dokladovat. Dal som si ho v servise opravit ako opravu po havarii, doklad som poslal do poistovne a ta mi to preplatila.
Kontaktoval som poistovnu, ze mam poskodeny bajk a oni mi povedali, co potrebuju dokladovat. Dal som si ho v servise opravit ako opravu po havarii, doklad som poslal do poistovne a ta mi to preplatila.
Pokiaľ máš ale poškodenú nejakú časť, ktorá je neopraviteľná a dá sa iba vymeniť za novú, preplácajú aj to. A keď áno, musí to byť tá istá značka a ten istý model, napr. ráfika, alebo si môžeš nechať preplatiť niečo drahšie než si tam mal pôvodne. Také malé vylepšenie na úkor poisťovne.
Ja by som k tejto téme len dodal, že bez ohľadu na vodiča, úplne "najradšej" chodím v podjazde, či v tuneli po krajinci vedľa kamióna a kvôli tme hovno vidím na cestu...
To vždy poteší...
Pokiaľ máš ale poškodenú nejakú časť, ktorá je neopraviteľná a dá sa iba vymeniť za novú, preplácajú aj to? A keď áno, musí to byť tá istá značka a ten istý model, napr. ráfika, alebo si môžeš nechať preplatiť niečo drahšie než si tam mal pôvodne? Také malé vylepšenie na úkor poisťovne?
EDIT: to sú opytovacie vety, nie informačné. Doplnil som otázniky.
Dnes ma kvalitne nasral kamionista. Predbiehal ma na asfalte v úseku Salaš - Biely Kríž, ja som mu samozrejme uhol hneď ako som mal možnosť, no aj tak ma vytrúbil.
Potom som odbočil na Greenbike trasu (do protismeru) a čo nevídím, ujo kamionista sa vliekol predomnou. Ukazoval som sa mu do zrkadiel, hulákal som naňho (aj nadávky) ale ani za boha mi neuhol. Škoda že ja som nemal možnosť ho vytrúbiť, to by som si vychutnal...
Vcera zrazila jedna nepozorna vodicka bratranca v Bratislave na Racianskom myte (previdelne tadial jazdi do/z roboty). Zatial neviem presne podrobnosti, ale nastastie sa mu nic nestalo, na rozdiel od biku. Zevraj isli za sebou z centra smer Raca. Zozadu hukala sanitka, tak bratranec pribrzdil ku krajnici a dezorientovana vodicka do neho narazila, v malej rychlosti. Sanitaci sa pri nom aj zastavili ci nepotrebuje pomoc a isli dalej. Neskor prisli aj policajti a sanitka. Som zvedavy co z toho bude a hlavne co bude s jeho bikom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inac pekny kraj, uzasna priroda, no ludia su najstupidnejsie hovada na celom Slovensku, hlavne ked sadnu za volant!!!
Kua to sa musia ondiť po najkrajších cestách SK?
a len tak na okraj: preve preto su to "najkrajsie cesty", lebo si motoristicka lobby vybavila napr. aj novy asfalt..., ak by o ten kopec nemali zaujem, vyzeral by ako ostatne na SK - rozbito
EDIT: Andrej25 ma predbehol
co sa tika povrchu....pozri sa na PK Babu.....odkedy tam prestali byvat preteky do vrchu je na 4 miestach jeden pruh nepouzitelny a je ohradeny....a nema tu cestu kto opravit....takze bud rad ze raz za cas tam tie preteky maju....aspon mas po zbytok roka paradny povrch na jazdenie.....
A ten asfalt už tiež nie čo býval kedysi.
Pokiaľ máš ale poškodenú nejakú časť, ktorá je neopraviteľná a dá sa iba vymeniť za novú, preplácajú aj to. A keď áno, musí to byť tá istá značka a ten istý model, napr. ráfika, alebo si môžeš nechať preplatiť niečo drahšie než si tam mal pôvodne. Také malé vylepšenie na úkor poisťovne.
my slovaci sme proste exoti
To vždy poteší...
EDIT: to sú opytovacie vety, nie informačné. Doplnil som otázniky.
Potom som odbočil na Greenbike trasu (do protismeru) a čo nevídím, ujo kamionista sa vliekol predomnou. Ukazoval som sa mu do zrkadiel, hulákal som naňho (aj nadávky) ale ani za boha mi neuhol. Škoda že ja som nemal možnosť ho vytrúbiť, to by som si vychutnal...