Tak začnem skromne 66,3km/h na asfalte a tomto opäť skromnom stroji :
PS:Už ho využívam civilne takže ten zámok a abseciu tachometra môžete zanedbať.
A ďalej 65,4km/h na tom dole na fotke.Celkom slušný sklon, ale dole je prudká zákruta do prava, takže som cítil brzdové gumičky a následovalo ubrzdenie asi 5 cm
mars: http://www.youtube.com/watch?v=sVbwngNoHm0&feature=related - problem?
srebalat: opakujem: za autom vo veternom tuneli!
canopus: tak v tom prípade sorry JoKo..
na tom useku, ktory si uviedol( mierny kopec dolu okolo odbocky do Lamaca az po krizovatku, kde sa nachadza autobazar, celkova dlzka do 1000m) tak to aj pre auto je slusny vykon, relativne kratky a frekventovany usek v obci(cca 5 krizovatiek ?), rozbehnut si to tam na 109 km/h v premavke za autom, to je dost velky hazard, nie len so svojim zivotom,ale aj inymi, bud rad, ze si nikomu neublizil...
Na tom zazname nejak neviem najst presne 45. km .. takze ktory kopec to je ? Ten v Lamaci smerom na krematorium, alebo ?
andrej25: sak po rovine, ci klesani vo veternom tuneli nedavas velky vykon
lto: na mape máš v krúžkoch očíslované kilometre
Ja netvrdím, že točiť kadenciu 200 je nemožné. Ja si len myslím, že človek, ktorý sa na maximálnu kadenciu pri tréningu nešpecializuje, nemá šancu kadenciu 200 dosiahnuť. bodka
no toto ti moc ludi fakt nezozere
Na tej ceste nikto normalny ani autom tolko nepojde. Ake zariadenie Ti nameralo tych 109 km/h okrem toho, ze to bol zle skalibrovany tachometer ?
stovecka .. myslim, ze je spominana 109 km/h, pri takej rychlosti je podla mna aj 0,5 km/h uz poriadny rozdiel.
Na cestaku som dal najviac 94.1 km/h v Alpach, novy asfalt, klesanie 13%, povedal som si, ze uz nikdy viac. Bola to siroka a prazdna cesta, preto stale trvam na tom, ze 109 km/h je poriadna blbost najmav tom useku