Tak začnem skromne 66,3km/h na asfalte a tomto opäť skromnom stroji :
PS:Už ho využívam civilne takže ten zámok a abseciu tachometra môžete zanedbať.
A ďalej 65,4km/h na tom dole na fotke.Celkom slušný sklon, ale dole je prudká zákruta do prava, takže som cítil brzdové gumičky a následovalo ubrzdenie asi 5 cm
posledný komentár: 19. 1. 2021 o 21:48
ja endomondo berem s rezervou, mam tachometer tiez nastaveny presne na milimeter a aj tak sa vzdy lisia rychlosti(aj priemerna aj maximalna, v endomonde su vzdy nizsie).. fotrovi zas endomondo ukazuje stale nezmyselnu maximalku, hodnoty ako 135km/h a pod..
na tachaci mi ukazalo 74,21. oproti endomondu je ale tento tracker sakra presny.
Ake zariadenie pouzivas?
na tachaci mi ukazalo 74,21. oproti endomondu je ale tento tracker sakra presny.
no ako vravim, gps a hlavne v mobile je dost nepresne, neni nic nezvycajne ked pise presnost +- 20m, ak ides ale rovno tak po 1km je ta presnost stale +-20m a teda po preratani to vyjde presnejsie, vsetky okamzite hodnoty su viacmenej tipovacka cez nejake interpolacie. ak robis zakruty tak zalezi ako casto snima polohu, cim menej casto tym nepresnejsie to bude, niekedy si ani nevsimne ze som sa krutil na kruhovom nadjazde napr a teda mi vyjde menej km a mensia priemerka atd
ZTE Blade(A2.3.7-CM7.2.0stable), myslim ze aj ked som mal Nokiu 6220c a pouzival na nej endomondo tak to tiez tak vychadzalo.. vsak mozem vlastne skusit zobrat oba a uvidim ci a ako sa to bude lisit..