Nazdar, na budci rok chcem ist do Grecka na bicykli a preto som sa rozhodol, ze si musim kupit GPS ak mate niekto skusenosti s nejakym konkretnym GPSkom tak by som vas chcel poprosit o nejake odporucanie, lebo ja sa do toho moc nevyznam. Na nete som nasiel akurat nejaky ktory sa vola eTrex Legend - mate s nim niekto skusenosti??? Bol by som rad ak by ste mi dali navrhi aj na nejake dalsie GPS, chcel by som do toho investovat cca 12000 - 13000,- SK
DIK za info a rady
Neviem kam s tym, tak skusim sem, existuje nejaka aplikacia na editaciu gpx suborov ( najlepsie voln dostupna ), napriklad vyznacenie niektoreho stupania, aby mi dalo profil iba stupania, s nejakym udajmi a pod. ? Dik za odpoved
Stiahni si RouteConverter. Maximálne jednoduchý program bez inštalácie (aj v slovenčine).
Využíva mapy z webu. Možné prehiadanie trás, editácia a konverzia trás. Samozrejme aj výška v profile.
Ako zistím, či mám v Garmine etrex 20 Slovenské TOPo mapy. Kupoval som to s tým, že to tam je... Ale keď dám mapu, tak tam je celosvetová mapa a keď sa dostanem na SK tak to nevyzerá na TOPO...
Naozaj netusim, o com pises. Skus inac. Normalne nemaju fungovat dva pristroje asi pol metra od seba? Je plno ziareni a vysielacov v okoli, za jazdy je mobil blizko GPS a vsetko funguje. Cinska hracka by nemala nic vysielat, ved je to iba kamera.
jfab: každé elektronické zariadenie vyžaruje okolo seba elektromagnetické pole, to je fyzika. Preto musí pred uvedením na trh prejsť certifikáciou, kde jednou z podmienok je aj to, aby nerušilo iné zariadenia a dokonca vydržalo nejaké rušenie z okolia. To sú tie značky "ce" (EU), Fcc (USA), RoCT (Rusko) atď. Producenti čínskych hračiek si s tým väčšinou ťažkú hlavu nerobia, lebo tienenie stojí peniaze navyše a potom by už tie ich dealy neboli až také extrémne. No a dôsledok si popísal. Skús, čo navrhuje pista, možno to pomôže, pravdepodobne tá hračka vyžaruje niečo na frekvenciách blížiacich sa frekvenciám GPS signálov z družíc a čip v GPS je z toho vedľa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Využíva mapy z webu. Možné prehiadanie trás, editácia a konverzia trás. Samozrejme aj výška v profile.
Po kupe navigacie do auta (http://www.alza.sk/tomtom-via-120-europe-traffic-2-roky-aktualizace-map-d200927.htm) som zistil, ze mam velmi caste vypadky signalu. Mimo auta GPS fungovalo spolahlivo. Hladal som rusisku a ta sa nasla v podobe kamery do auta (http://www.leopard.sk/kamera-do-auta-acam-ir-so-6-ir-ledkami/pr/154196). Po jej vypnuti GPS fungovalo spolahlivo. Po jej zapnuti okamzite vypadky, casto aj uplna neschopnost najst sa. Kamera je nastavena tak, ze v zornom poli je dispej GPS. Infra ledky su vypnute. Co Cinania do nej dali, aby som netusil, kde som? Mate s tym niekto skusenosti? Vdaka.
ak áno je dobrá ?