uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Federer, ked citam niekedy tvoje komentare, ty mas s tym mattom nejaky osobny problem?
No ako by to asi mohlo byt mozne? Posle napriklad namiesto retaze HG73 retaz HG93 len aby vybavil objednavku, co znamena ze na danej polozke nezarobil nic alebo len minimum. Alebo je to nejaky problem?
Federer, ked citam niekedy tvoje komentare, ty mas s tym mattom nejaky osobny problem?
No ako by to asi mohlo byt mozne? Posle napriklad namiesto retaze HG73 retaz HG93 len aby vybavil objednavku, co znamena ze na danej polozke nezarobil nic alebo len minimum. Alebo je to nejaky problem?
podnikat do minusu to je zaujimave.....by ma zaujimalo ako to vysvetli na danovom...
vies ja tiez podnikam a viem ako to chodi...
A ludia odkial vedia kto kde za kolko nakupuje Neratam s tym ze niekto predava so stratou, teda ak sa niecoho nechce zbavit za kazdu cenu. Co som pocul od jedneho predajcu, tak ma uuuplne ine nakupne ceny napriklad na Shimano v porovnani s vacsinou slovenskych predajcov. A kedze robis v obchode, urcite ako ja vies ze vsetko ohladom ceny zalezi od mnozstva ktore dokazes odobrat za urcite obdobie.
a hlavne nakupna cena retaze hg 93 je podla mna nizsia ako predajna cena retaze hg 73 takze ked ti posle hg93 za cenu hg73 tak aj tak nieco zarobi....proste matt je pre mna clovek co nechce ludi zdierat o kazdy cent ale vie dat velmi rozumne ceny.... a takychto predajcov je na slovensku docela malo....
Najhorisie by bolo to, keby mu do toho zacali kafrat dodavatelia, ze preco danu vec predava tak lacno, ze tym nici kamenny predaj Kamosovi sa taketo nieco stalo v jeho online obchode.
vcera som pisala do suncycle.sk a odpoved mi prisla do dvoch hodiek, co je super, ked to porovnam s inymi eshopmi, s kt. komunikujem
prave som urobila objednavku, tak uvidime, ako rychlo bude zvonit ujo postar
hodnotenie: cena/produkt/komunikacia - u mne dobryyyyy
čo sa týka mna, tak maximálna spokojnosť! síce som zatial ešte službu poštou, alebo kurierom nevyužil kedže shop je blízko a radšej si pre všetko prídem osobne, ale čo ma najviac prekvapilo a teda aj potešilo je, že už viac krát sa mi stalo, že za objednanú vec (lacnejšiu) som dostal náhradnu (drahšiu) vec za cenu lacnejšej... napr. plášte objednal som Continental Race King, ale boli vypredane a ako náhradu som mal možnosť X-Kingy vzal som to, reku 2€ hore dole to si priplatím... prídem do predajne a že cenu necháme takú ako je vo faktúre, teda za Race Kingy, myslím, že takýmto prístupom bude mať Matt stále zákazníkov, ja keď budem potrebovať niečo na bike jednoznačne u neho objednávam... ps: aj ten malinký psík je chutný
Chcel som stade objednat Michelin Wild Gripr 2.25 2012 ale jak pozeram tak radsej asi pohladam inde. Alebo mam skusit? Nerad by som skoncil s 2.1, alebo Starymi Wild griprmi za 2krat taku cenu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
podnikat do minusu to je zaujimave.....by ma zaujimalo ako to vysvetli na danovom...
vies ja tiez podnikam a viem ako to chodi...
neviem kde si nato prisiel, ze s nim mam problem.
prave som urobila objednavku, tak uvidime, ako rychlo bude zvonit ujo postar
hodnotenie: cena/produkt/komunikacia - u mne dobryyyyy
---koniec OT ---
Sandri, napis co potrebujes ....zozeniem aj spod zeme