uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
srebalat, bohuzial sedla uz tak lahko nebudu. myslel som ze posledne co malo byt Flow islo teda mamatorovi, ale ako vidim tak aj to bolo klasicke Shiver Fec
falko, ak ide o ten doposielany balicek tak to riesim, ved som pisal aj mail. dufam ze tento tyzden sa to uz konecne vyriesi
ved v pohode ja keby som nebol taky realista a viem ako to vsade chodi tak som aj viac neprijemny, a neber to tiez v zlom ze som to sem dal komunikacia je na jednotku ale niektore veci neovplyvnis (dodavatel, posta). A hadam to dojde, prehadzujem tachac z biku na bike a zdrhovadla sa mi minaju
vo štvrtok som si objednával pumpu ktorá nebola na sklade, a dnes ráno mi prišiel lístok super rýchlosť Matt! najprv som sa potešil keď som našiel v krabici aj tri krabice Continental x king nadšenie opadlo keď som ich otočil a nič tam nebolo :/
Tak asi som tu jediný, ktorý čaká už štvrtý mesiac na tovar, pri ktorom je uvedená dodacia lehota 2-4 dni od objednávky.
Prehlad mojich objednavok
Datum odoslania 2012-05-02
Stav objednavky Čakajúca na tovar
Datum upravy 2012-05-02
Celkova suma 31,22
Postovne a balne Slovenska posta +3.00
Var. symbol SC12050216
Objednane produkty
Nazov produktu Veľkosť Farba Množstvo Celkova cena
Merač tlaku SKS Airchecker uni uni 1 17,49
Lepení Kit Tubeless uni uni 2 5,98
Sigma Cadence Power Magnet uni uni 1 4,75
p.s.
Len ma prosím neukameňujte za negatívnu skúsenosť.
Pridám aj ja svoju skúsenosť s suncykle.sk.
Moja prvá objednávka od nich.
Objednával som 16.8.(štvrtok) o 13.35 cyklocomputer Sigma BC 2209 HR.
Na druhý deň v piatok večer mi poslali mail,že objednávka bola vyexpedovaná.
A v pondelok ráno som to už mal doma.
Úplná spokojnosť.
rychlost vyborna ,len upozornim na chybu na stranke aj v skladovej karte :duse 1,75-2,25
su v skutocnosti 1,95-2,125
teraz otazka do plena,kto ma "skusenost", bude to MOC vadit?chcel som na 2,25
Mne dnes dosla objednavka. Objednal Som Continental Mountainking II 2.2 a X-king 2.2 a este dajake veci. Dosli mi ale 2 krat Moutainkingy II. To by az tak nevadilo, ale maju v tom trochu chaos. Aj na fakture je X-king a Mountainking II. Rozdiel jedno EU ale aj tak im o tom napisem mail.
Tam ako su uvedené údaje o firme Partizánske tak tam sa nachádza aj normálny kamenný obchod ? takto by som to mal za rohom anemusel by som platiť poštovné
v pondelok objednané plášte,ktoré neboli skladom,duše,v stredu vyexpedované,dneska(štvrtok) sú už na pošte,tak zatiaľ v pondelok pôjdem pre to a budem dúfať,že v balíčku bude to čo som si objednal lebo podľa toho čo tu čítam sa sem tam prihodí,že v balíčku je čosi iné ako má byť
edit: tak balíček je už dnes doma a bolo v ňom to,čo tam malo byť tak s touto objednávkou spokojnosť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
falko, ak ide o ten doposielany balicek tak to riesim, ved som pisal aj mail. dufam ze tento tyzden sa to uz konecne vyriesi
Prehlad mojich objednavok
Datum odoslania 2012-05-02
Stav objednavky Čakajúca na tovar
Datum upravy 2012-05-02
Celkova suma 31,22
Postovne a balne Slovenska posta +3.00
Var. symbol SC12050216
Objednane produkty
Nazov produktu Veľkosť Farba Množstvo Celkova cena
Merač tlaku SKS Airchecker uni uni 1 17,49
Lepení Kit Tubeless uni uni 2 5,98
Sigma Cadence Power Magnet uni uni 1 4,75
p.s.
Len ma prosím neukameňujte za negatívnu skúsenosť.
Moja prvá objednávka od nich.
Objednával som 16.8.(štvrtok) o 13.35 cyklocomputer Sigma BC 2209 HR.
Na druhý deň v piatok večer mi poslali mail,že objednávka bola vyexpedovaná.
A v pondelok ráno som to už mal doma.
Úplná spokojnosť.
Jednoznacne prva volba pri nakupoch je Suncycle
su v skutocnosti 1,95-2,125
teraz otazka do plena,kto ma "skusenost", bude to MOC vadit?chcel som na 2,25
Inac mensia otazka: Da sa drotena patka zlozit?
...a potom sa už len mailom s majiteľom (vedúcim) dohodnete kedy a ako
My to riešime len takto - neviem čo je ísť si pre balík od matta na poštu
edit: tak balíček je už dnes doma a bolo v ňom to,čo tam malo byť