Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak pridám aj ja môj po úpravách :) + TENA vdaka ppeppovi

uff uff...tie podlozky pod tym predstavcom tam musia byt vsetky?
Zobraziť komentár 04.05.2007 - 07:41:18
00
lio04: ako uz bobo napisal, preco mas tolko podloziek pod predstavcom, ked ho mas otoceny nadol?
Zobraziť komentár 04.05.2007 - 07:54:35
00
lebo chce mat zavodny "image", alebo sa chcel trocha natiahnut, alebo mu bolo luto rezat trubku novej vidly a s klasicky nahodenym predstavcom si pripadal ako na traktore :) :)
Zobraziť komentár 04.05.2007 - 08:05:55
00
to lio04: menil si vidlu? Ladi ti to 8)
Zobraziť komentár 04.05.2007 - 08:07:24
00
Už len skrátiť krk na vidlici a nahodiť SPD, veľmi pekná fotka, hlavne to pole s Repkou olejnou ak dobre vidím.
Zobraziť komentár 04.05.2007 - 08:36:08
00
tadeas...tu v okoli Partizanskeho mame momentalne repky ako nakakanej :lol: ...kam sa pozries tam ju zbadas :)
Zobraziť komentár 04.05.2007 - 10:35:44
00
co mate proti ceste 1. triedy????
to som akoze samovrah, ked po nej niekedy chodim?
ajked kamiony mi tam uz lizali riaditka, nie je to take hrozne, ja skor hlavnu cestu v PE uz nemusim..... :cry:
Zobraziť komentár 04.05.2007 - 17:21:14
00
asi vecsina ludi co sem chodi to nema rada ked im kamion prebehne tak tesne ze vietor vas sfukne s biku tak to asi nemusi skoro nikto
a niekedy sa na tych cestach vselico moze stat je to dost nebezpekne hlavne pri dnesnej dobe a ludoch
Zobraziť komentár 04.05.2007 - 18:16:10
00
To je fakt ale podobny efekt dokaze urobit tiez obycajne auto ktore ta obieha tak ze ta dobreze nelizne, ved naco si dat poriadny odstup. Normalne nechapem takych vodicov, ved nikdy nemozes vediet ako sa biker zachova ci sa nezalakne a nedajboze to strhne rovno do auta. Tiez tu asi plati pravidlo ze biker rovnako ako motorkar na hlavnej ceste nikdy nie je na hlavnej ceste bohuzial :cry: ale bikovat sa predsa musi. :lol:
Zobraziť komentár 04.05.2007 - 18:36:26
00
suhlasim s tym co pise slecna vyssie :wink: ja osobne, ako vodic motoroveho vozidla, ked idem predbiehat, tak sa pozeram nie len ci nejde auto oproti ale ci tam nie je aj nejaky ten cloviecik - biker alebo niekto/nieco ine.. kolko krat som si to predbiehanie rozmyslel, lebo viem co je to za pocit ked vas ozihne afto pri rychlosti kludne aj vacsej ako 100km per hour.. neviem ci som skor vynimka..
Zobraziť komentár 04.05.2007 - 18:46:40
00
no vsak to ze niekedy tie auta nie je ani pocut, az ked ho mas za chrbtom, a to sa niekedy tak zlaknem
v zaciatkoch som sa lakal pomaly na kazde druhe auto, ale teraz uz v pohodicke, ale sem tam ma nejaky blazon prekvapi
uz mam aj take skusenosti, ze oproti idu auta a predbehuju sa, tak preco nie ist az na druhu ciaru druheho pruhu, kde som ja, vsak len aby som sa vyhol autu, cyklista ma uz netrapi
ta spominana vlna vznika dost silna pri 90 kmh kamiona a 100-110 osobneho auta..... ale kamiony su totalne silne, ked ju dobre chytite, tak mna raz potiahol tie vietor ze som isiel o 10 kmh rychlejsie a to DO KOPCA!
sorry za OT
Zobraziť komentár 04.05.2007 - 21:51:06
00
tak isto ako (polo :) )vodic musim povedat,ze ked predbieham cyklistu a nieco ide oproti,radsej s tym pockam kym neprejde,potom dostatocny nadbeh a cim rychlejsi odpich,aby som sa moc nezdrziaval v drahe s cyklistom.Mysim,ze je to bezpecnejsie,ja mam dostatocny nadbeh a prasim prec a on(-a;)) v klude dupe do pedalov dalej...Ide aj o to,ze khlavne v meste,na krizovatkach treba ako vodic davat bacha z kazdej strany na cyklistov,kukat do spetakov,ci nahodou nejaky zo zadu neprekvapi pokym stojis na krizovatke a uz skoci zelena a odbocujes do prava a podobne.Mam v tom celkom cvik.nakolko tu v NL sa s tym moc neseru policajti-zrazeny cyklista :arrow: vinny vodic,nech to bolo akokolvek,cykisti su tu zakonom chraneny doslova,co nieje vzdy ok.Niektory,hlavne mlady ked idu zo skoly a pod.si to strihnu kedykolvek cez cesu bez znamenia a ty sa mozes ako vodic posrat aby si to ubrzil... :evil:
Zobraziť komentár 04.05.2007 - 22:27:06
00
Už len skrátiť krk na vidlici a nahodiť SPD, veľmi pekná fotka, hlavne to pole s Repkou olejnou ak dobre vidím.
SPD budem mať okolo 1júla, čiže cez prázdniny.. už sa teším.

4karabaster: tú vidlu som si tam nakázal už pri kúpe biku, lebo do Suntouru sa mi nejako nechcelo ísť. :lol:

4mar_tin: to, že tam je toľko podložiek som si neuvedomil až doteraz, kým ste mi nepovedali.. tú vidlu mi tam dávali v bikeshope, bol som rád že mám konečne nový bike :oops:
Zobraziť komentár 04.05.2007 - 23:54:45
00
ved ano kazdy robi chyby aj cyklisti ale hlavne soferi aut je to cim dalej horisie a nebude to inak lebo aut je stale viac a viac iba ak by tu na slovensku spravili opatrenia ake maju v svedsku ze tam maju pre bikerov skoro vsetko prechody prechdcou vyznacene pruhy pre nic a dost siroke co u na vobec nehrozi
a ked aj robija novu cestu nie ze by ju spravili o 1 alebo 2 metre viac nie ony ju spravia uzsiu aby co najviac usetrili a pritom je to dost potrebne
Zobraziť komentár 05.05.2007 - 11:10:17
00
Tu pripajam video z doslova galerie, kde je vystaveny moj BIKE.
http://www.upnito.sk/download.php?file= ... edd3cbb611
Zobraziť komentár 05.05.2007 - 11:50:58
00
keyboard_arrow_up