Kategórie
Bike-techBikovanie po Zobore - Nitra # MTB # cross-country # spoločné výjazdy # cyklotrasy # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Akcia -22% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
539 €
-22%
MOC 779 €
Výpredaj -5% RockShox Lyrik Ultimate RC2 D1 27.5" odpružená vidlice, 160 mm, zelená
929 €
-5%
MOC 1 229 €
-19% RockShox REBA Gold Isolator 2P Remote 27.5" odpružená vidlica, 120 mm
439 €
-19%
MOC 549 €
Akcia -16% SR SUNTOUR vidlica RAIDON32 Boost RLR 120 15QLC 27.5+ CTS čierna matná
234 €
-16%
MOC 429 €
savings RockShox Judy Silver TK A3 27.5" Boost odpružená vidlica
od 227 €
savings
MOC 361 €
savings SR SUNTOUR AION RC 15QLC32 CTS 27.5 odpružená vidlica, 160 mm
257 €
savings
MOC 469 €
Ak už dnes nezaprší, odpoludnia je to v pohode.
Cez víkend budeme už blato hľadať.
Išiel by si?
http://ponitrianska100.wbl.sk/Uvod.html
A vieš, že by sa to dalo aj na biku?
Pozri podrobný popis trasy. Až na Vtáčnik to máme prakticky po tej trase už prejazdené.(na dve etapy)
Napr. načo z V. Tríbeča dole do Zlatna a odtiaľ pod Hrušovský hrad. Ide to aj vrchom zvážnicou a singlom popod Javovorý vrch až nad Skýcov.
Ten Vtáčnik ísť na prvý krát v noci, ako píše "kkk55" by som veru neodporúčal. Hrebeňovka je dlhá a má dosť nečakaných "zákerností". (Cez deň ale pohoda - kto tam nebol - odporúčam)
Prípojné miesto Drážovce-kostolík 14:00 hod.
Vcera som si povedal, ze na takuto kravinu sa uz nikdy nedam nahovorit! Dnes uz analyzujem ako som isiel, kde som urobil chybu... Zeby predpriprava na buduci rok
Chválim ťa,aspoň za tú odvahu ísť do tej "mordy". Chápem ťa.
Mám podobné problémy s kolenom (meniskus) ale na biku mi to nevadí.
To sme zblúdilci dvaja.(zostup zo Zobora)
Pre technické problémy som vás už nechcel zdržiavať. Ešte som si zdola šliapol červenú a modrú. Strmý stupák ako na Tri duby to síce nie je ale za to dobrá "morda" po skalách a koreňoch.
Dost ma mrzi, ze som sa nedostal na ten Vtacnik. Este som tam nebol a tiez som sa tesil na nocny pochod ten som tiez este nezazili. Ale nevadi. Vtacnik mozno skusim este tento rok na bajku a stovku mozno opat o rok. Aspon mam dalsiu motivaciu.