neumarli len boli prazdniny,venovanie sa viac ako inokedy rodinke,vylety a tak..no a nejak neostalo tolko casu na partiu a na fotky...
tak pridavam fotky z leta,,,a to jak s vyletov u nas v okoli ale aj z Rakuska a Chorvatska kde sme si toho roku vzali biky takze bola paradaaa
prve foto je z Rakuska kde sme boli za mamkou a tam sme sa povozili trosku po okoli,a to je teda raj,,,same cyklo cesty,znacene upravene..vsetko o com my tu v nasej nadhernej krajine mozme len a len snivat!!!
poobede sme zas vsetci spolu boli na vylet pri nadhernom Worthersee samozrejme na bikochale len tak sviatocne
ja som si na dalsi den dal moj zivotny vyslap...11,5km prevyseni cca 1300m do cielovej 1700m..a teda ze som skoro umrel
v chorvatsku sme chodievali z Makarskej na plaz do nedalekeho Tucepi na bikoch tak odtial par foto...
v okoli Makarskej som chcel toho vidiet viac ale boli take strasne horucavy ze sa nedalo..este aj vecer ako som vysiel do kopcov nad Makarsku bolo okolo 19:00 stale cez 30stupnov takze v tej stojke na skapanie
a po dovolenke s Kubinom vysli na cestu trosku raz vecer popri Sirave a o nejky den zas trosku v kopcoch jak sa hvari ponad humna
Nebojce -nikto neumrel CHVALA-BOHU...
Len nit času tu pisac...partia še skoro rozpadla-čest výnimkam...
No my bikujeme furt kedz je čas...nejake nove tváre na bikovanie sú...SUPER
V nedeľu sa ide na Kremenec na Bajkoch, ale len za dobrého počasia pokiaľ nebude pršať. Zraz je v nedeľu ráno v Snine pred Lidlom o 6:30. Ide sa autami do Novej Sedlice a tam potom cez Stužicu na Kremenec možno podľa času aj na Veľku Rawku a naspäť cez Čierťaž do Sedlice.Z HE su 2 miesta voľné a zo Sniny ešte presne neviem ale upresním v Sobotu.
Aj ja sa pridávam na hrebenovku Kremenec...Podla možnosti aj ja mám volne miesta v aute kto by mal záujem zo Sniny spred Lidlu...3 miesta isto volne po prípade biky na strechu-pri vedšom záujme...
Ale dnes kto nebol môže ľutovať parádne pojazdeničko. A tlačili sme asi 1 hodinu a ostatne super technické jazdenie. Výkroty poprerezované, som myslel že to bude horšie. Boli sme aj na Rawke a ten singeltrack z Rawky A potom z Čierťaže lakocinka odporučam. Zo Sedlici sme vyrazili okolo 8:30 a naspäť sme boli 14:25. Pozdravujem celu dnešnu posadku Ja, Miskozla, Divj,Peťo, Miloš.
No čo SV-bikery nikto nič...tu neprispeje...
Jesen pekná pred namy...čo tak cez výkend niečo vo vedšom,hojnejšom počte-trebarz aj spojene z opekačkou a fajnovou bikovačkou...a potom posediet pri teplom alebo orosenom
Partia sa nám trožku rozbila,viacero členov partie už z namy nebikuje,no nevadí-máme nových členou a adeptov na bike... JAKUB,ADAM,LUKAš-sama mlada krev
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak pridavam fotky z leta,,,a to jak s vyletov u nas v okoli ale aj z Rakuska a Chorvatska kde sme si toho roku vzali biky
prve foto je z Rakuska kde sme boli za mamkou a tam sme sa povozili trosku po okoli,a to je teda raj,,,same cyklo cesty,znacene upravene..vsetko o com my tu v nasej nadhernej krajine mozme len a len snivat!!!
poobede sme zas vsetci spolu boli na vylet pri nadhernom Worthersee samozrejme na bikoch
ja som si na dalsi den dal moj zivotny vyslap...11,5km prevyseni cca 1300m do cielovej 1700m..a teda ze som skoro umrel
v chorvatsku sme chodievali z Makarskej na plaz do nedalekeho Tucepi na bikoch tak odtial par foto...
v okoli Makarskej som chcel toho vidiet viac ale boli take strasne horucavy ze sa nedalo..este aj vecer ako som vysiel do kopcov nad Makarsku bolo okolo 19:00 stale cez 30stupnov takze v tej stojke na skapanie
a po dovolenke s Kubinom vysli na cestu trosku raz vecer popri Sirave a o nejky den zas trosku v kopcoch jak sa hvari ponad humna
a ako stale vsetky fotky v plnom rozliseni https://*****saweb.google.com/100093696830560406102/LetoSRodinkouAjNaBikoch?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNLWi9ztq4y-Wg&feat=directlink
Len nit času tu pisac...partia še skoro rozpadla-čest výnimkam...
No my bikujeme furt kedz je čas...nejake nove tváre na bikovanie sú...SUPER
Bud MTB,alebo Road...podla toho kto sa pridá...
v nedelu 26.8 sme si dali pekny vyslap na Vihorlat.Bolo super pocasicko a este lepsia nalada
dalsie foto: https://*****saweb.google.com/100093696830560406102/VyjazdNaVihorlat?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIXijLK8ktSNIQ&feat=directlink
https://*****saweb.google.com/100093696830560406102/VyletNadSninou89?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKCfs4PvxLi2Pg&feat=directlink
Jesen pekná pred namy...čo tak cez výkend niečo vo vedšom,hojnejšom počte-trebarz aj spojene z opekačkou a fajnovou bikovačkou...a potom posediet pri teplom
Tak dnes okolo 11:00 pred Kaktus-servisom kto by mal záujem-ide sa do lesa,nejaký lesný udržiavany asfalt.Po prípade navrhnite kde chcete íjst...