Takze aby bolo jasne neviznam sa moc do pojmov chcem si viskladat bike na free ride tím myslim niake tie schodi jumpi a hard teren . Chcel by som rám celo odpruzeni alebo pevní ale racej odpruzeny do 26 000 k nemu daku vidlu tak do 19 000 za odpovede k veci dopredu dik
o boze sak kusok pockaj a oni sa ti zobrazia ked mas pomaly net.
moj net ide 200,1 kB/s to sa mi nezda pomale .Teras k veci ten ram ADRENALINE 4000 co vi nan . Ata vibava tu idem preskladat z demi paso ale postupom casu ju dam naspet. a U som naisto rozhodnuty pre ful ram
moj net ide 200,1 kB/s to sa mi nezda pomale .TeraS k veci ten ram ADRENALINE 4000 co vi nan . Ata vibava tu idem preskladat z demi paso ale postupom casu ju dam naspet. a U som naisto rozhodnuty pre ful ram
rekordman, inak tie fotky ani stranka od matta mi nejde vobec a nikdy.....
Preboha ludia, citajte po sebe skor, ako nieco odoslete To, ze poniektori neovladaju pravopis, to som uz nejako stravil, ale tie preklepy a chybajuce pismena Ku*va, naco tu mate tlacidlo Náhľad
ved sa mu nesmejte on mal ako ja zo SJ 4..........a maros za tie prachi mas fajny dirt ale je to na tebe aj ked pochibujem ze ti fotrovci daju 44000 na bike
... ved sa mu nesmejte on mal ako ja zo SJ 4 ... nechvalim ja len tak aby ste chapali ... tramp ty si ucitel SJ predpokladam
Nie, nie som ucitel slovenciny a ani by som ucitelom byt nemohol, aj ked som mal zo slovenciny iba raz na vysvedceni 3 (nie kvoli tomu, ze by som slovencinu nevedel, ale z inych dovodov, ktore nebudem rozoberat), ale obcas je uz toho na mna vela, ked vidim take hrube pravopisne chyby a preklepy
fuuha to fakt nemyslis vazne.. ak mas standard demu passo tak ehm sorry ale ides dat 50 za ram a vidlu a hento tam chces preskladat? ved to ti pri prvom vacsom skoku odidu komplet kolesa..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je prvy za 25 990
a toto je druhy za 27 990
Pepo ani tie obrasky sa mi nechcu zobtazit nemohol by si mi ich poslat to je mail [email protected]
k teme: ked sa nevies ani rozhodnut, ci full alebo ht, podla mna nema vyznam do toho tlacit prachy...
rekordman, inak tie fotky ani stranka od matta mi nejde vobec a nikdy.....
a tymto sa tu este chvalis ?
Nie, nie som ucitel slovenciny a ani by som ucitelom byt nemohol, aj ked som mal zo slovenciny iba raz na vysvedceni 3 (nie kvoli tomu, ze by som slovencinu nevedel, ale z inych dovodov, ktore nebudem rozoberat), ale obcas je uz toho na mna vela, ked vidim take hrube pravopisne chyby a preklepy