Takze aby bolo jasne neviznam sa moc do pojmov chcem si viskladat bike na free ride tím myslim niake tie schodi jumpi a hard teren . Chcel by som rám celo odpruzeni alebo pevní ale racej odpruzeny do 26 000 k nemu daku vidlu tak do 19 000 za odpovede k veci dopredu dik
fuuha to fakt nemyslis vazne.. ak mas standard demu passo tak ehm sorry ale ides dat 50 za ram a vidlu a hento tam chces preskladat? ved to ti pri prvom vacsom skoku odidu komplet kolesa..
TAKYCHTO VSEVEDOV priam milujem na tej deme so us urobil par vecsich skokov a zatial drzi dobre len ked mi jeden chlapik povedal ze sa môze zlomit rám tak uz le tie stredne. A ako som napisal tie casti tam budu len docasne
TAKYCHTO VSEVEDOV priam milujem na tej deme so us urobil par vecsich skokov a zatial drzi dobre len ked mi jeden chlapik povedal ze sa môze zlomit rám tak uz le tie stredne. A ako som napisal tie casti tam budu len docasne
no tak ako ti chlapik povedal ze sa ti moze zlomit ram ja ti hovorim ze kolesa ti mozu spravit to iste.. osky len tak poletia teiz a zvysne lacne komponenty ako predstavec, rajdy tiez.. a fakt vrazit do ramu 30 a do vidlice 20 a prehadzovat nato hentaku vybavu je zabijak..
+ nezabudni si pripocitat k ramu aj stredove zlozenie a hlavove zlozenie lebo to ti z hentoho biku pasovat nebude.. a inak tam ani kluky ani vidlu nenamontujes.. a kedze uz to ide slusny ram a slusna vidla tipujem ze aj hlavove by mohlo ist slusnejsie tak taku 1000 pocitaj.. stredove je jedno lebo kluky co mas na tej deme budu asi na stvorhran alebo na co.. normalne kluky uz ficia na inych systemoch ci shimano, truvativ, fsa.. takze to bude len docasne.. ale to dostanes komplet k novym klukam..
no ked jazdil hentaku demu, tak podla mna sa nebude hned hlasit na Red Bull Rampage, takze par tyzdnov by mu to mohlo vydrzat. a netreba menit kvoli tej macoche aj naboj???? dalsie 2 litre + predna kotucovka, lebo navarky na V tam asi nebudu.. no nech potom posle foto..
pevny je podla mna lepsi,podla toho co jazdis street?freeride?freestyle?a pocitak ze ked kupi ram a vydlu takej kvality tak tam musis nove rafiky plaste brzdy hl.zlozenie predstavec rajdy atd... dalsich 20litrov
moj net ide 200,1 kB/s to sa mi nezda pomale .TeraS k veci ten ram ADRENALINE 4000 co vi nan . Ata vibava tu idem preskladat z demi paso ale postupom casu ju dam naspet. a U som naisto rozhodnuty pre ful ram
rekordman, inak tie fotky ani stranka od matta mi nejde vobec a nikdy.....
no OT jak svina , ale napiste mi prosim SS vsetci ktorym sa neda zobrazit moja stranka...nem-chapem...diky
no a k tomu prehadzovaniu komponentov z tej Demy na nieco taketo...to je dobry vtip...naozaj by ta to stalo ovela viac ako ratas
pevny je podla mna lepsi,podla toho co jazdis street?freeride?freestyle?a pocitak ze ked kupi ram a vydlu takej kvality tak tam musis nove rafiky plaste brzdy hl.zlozenie predstavec rajdy atd... dalsich 20litrov
dobre rano stara mama.... a co si cakal? ze ta dema za 12 papirov bude na XTR-ku??????
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no tak ako ti chlapik povedal ze sa ti moze zlomit ram ja ti hovorim ze kolesa ti mozu spravit to iste.. osky len tak poletia teiz a zvysne lacne komponenty ako predstavec, rajdy tiez.. a fakt vrazit do ramu 30 a do vidlice 20 a prehadzovat nato hentaku vybavu je zabijak..
Vidlica RST CAPA T7 ML
Prehadzovač Shimano ACERA
Prešmykač Shimano C050
Radiace Páčky Shimano STEF50
Brzdové Páčky Shimano STEF50
Brzdy Alhonga, V-BRAKE, Alloy
Prevodník Shimano FCMC09
Predný náboj Joytech Alloy
Zadný náboj Joytech Alloy
Kazeta Shimano HG30
Stredové zloženie Kinex
Reťaz Shimano HG40
Riadidlá Zoom
Predstavec Zoom Alloy
Hlavové zloženie VP Semi Integrated
Sedlo Velo
Sedlovka Zoom
Ráfiky Remerx DRAGON 719
Špice Stainless
Plášte CST
Veľkosť S, M, L
Rýchlosti 24
Hmotnosť 13,83 kg
toto su parametre z demy passo to je smejd!!
rekordman, inak tie fotky ani stranka od matta mi nejde vobec a nikdy.....
no OT jak svina , ale napiste mi prosim SS vsetci ktorym sa neda zobrazit moja stranka...nem-chapem...diky
no a k tomu prehadzovaniu komponentov z tej Demy na nieco taketo...to je dobry vtip...naozaj by ta to stalo ovela viac ako ratas
dobre rano stara mama.... a co si cakal? ze ta dema za 12 papirov bude na XTR-ku??????