zihadlo: Neviem o tom, ze by sa to uz niekomu z majitelov spesla podarilo. Takze to riziko asi nebude az tak vysoke
Btw. tiez niesom fanusikom tohoto riesenia
opytaj sa AM-FR motorkarov ako casto lietaju kamienky, mne sa to tiez obcas podari... pozri si ram zo spodu
jedna dobra supa do bowdenu a radenie je v perdeeli
Keď som videl, čo mi spravil kameň od predného kolesa s rámom (celkom slušná preliačina), tak som rád, že hadice sú na Reigne ťahané bohom a vrchom. Byť tam hadica zadnej brzdy, tak už asi nebrzdím.
a keď dobrá šupa do hadice, tak je v perdeeli aj brzda. A keď sa celý ten "previs" zachytí o nejaký papek, ta je v perdeeli aj jazdec Toto sa im fakt nepodarilo. Škoda, bo inak pekný bicigeľ (a to som myslel, že Specialized už 26ky nerobí).
zihadlo5: o radenie by som sa az tak nebal skor o brzdove bowdeny...jedna dobra supa v zjazde..a ani nevies ako a poletis dole kopcom omnoho rychlejsie ako si mal v plane...toto riesenie vedenia bowdenov sa mne proste nikdy nezacne pacit
Ešte k tým bovdenom na spešle Toto sa stalo môjmu kamošovi na regine išiel zo Šimonky na Grimov laz (Šimonka=najvyšší vrch Slanských hôr, Grimov laz je to pod šimonkou na Prešov ) išiel proste dole kopcom, kopec samozrejme kamenny poklad kamienky a kamene lietali a lietali a bum tak tu je výsledok dobre že ma bovdeny na boku Bike Giant regin 2 2009 sa mi zda
Ešte k tým bovdenom na spešle Toto sa stalo môjmu kamošovi na regine išiel zo Šimonky na Grimov laz (Šimonka=najvyšší vrch Slanských hôr, Grimov laz je to pod šimonkou na Prešov ) išiel proste dole kopcom, kopec samozrejme kamenny poklad kamienky a kamene lietali a lietali a bum tak tu je výsledok dobre že ma bovdeny na boku Bike Giant regin 2 2009 sa mi zda
Bratia zo severu to riešia 3 sk páskami a starým plastom v tomto mieste je to náchylne miesto teda...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Btw. tiez niesom fanusikom tohoto riesenia
jedna dobra supa do bowdenu a radenie je v perdeeli
http://koba.ch/bike.php?id=1102
niekedy samotna predna nestaci
mne sa z tých strieborných viac páči ten pokrútený...