Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Treba pracovať s ťažiskom, technikou krútenia pedálmi a tlakom. Mne sa dnes podarilo vyjsť skoro všetko, akurát 12% stúpanie po zasneženej dlažbe som už nedal celé, krútil som na mieste. Detonator to nezvládol. A prevod tiež nepomohol...
Už sa to tu riešilo x krát. Na plytký sneh sú dobré hrubé gumy s poriadnymi štupľami na dezéne, aby si mal čo najlepší grip. Na hlbší sneh je to ale nevhodné, lebo hrubá guma začne pred sebou tlačiť sneh, a to proste neušlapeš. Vtedy je vhodná čo najtenšia guma, ktorá sa snehom prereže na podklad. A kľúčová je technika pedálovania, ako tmax správne poznamenal. pedálmi treba krútiť plynulo, aby si nedodával krútiaci moment v rázoch. Vtedy ti bude koleso prešmykovať.
To beriem. Gumy drzali pekne, kym som sa nepostavil, lenze na krutenie hore strmym kopcom v sedle nemam dost sil... na tom bude treba este popracovat. Dnes som nahodil dozadu Conti MK II a musim povedat, ze s nou som ziadne pretacanie nemal ani ked som sa ako snazil. Vynimkou bol len lad, kde to ustrelilo uplne. Naproti tomu Wild Grip'ry mali, povedal povedal by som konzistentnejsiu trakciu za kazdych podmienok.
Treba pracovať s ťažiskom, technikou krútenia pedálmi a tlakom. Mne sa dnes podarilo vyjsť skoro všetko, akurát 12% stúpanie po zasneženej dlažbe som už nedal celé, krútil som na mieste. Detonator to nezvládol. A prevod tiež nepomohol...
Podpisujem sa pod to, keď ešte nebol sneh ale blato, tak som do strmého kopca na sochu vyšiel bez vážnejšieho prešmyknutia. A to prosím pekne na wild griperoch zjazdených do sliku. Aj keď sú prípady, keď sa už fakt nedá
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tmax, makas aj ty?
Podpisujem sa pod to, keď ešte nebol sneh ale blato, tak som do strmého kopca na sochu vyšiel bez vážnejšieho prešmyknutia. A to prosím pekne na wild griperoch zjazdených do sliku. Aj keď sú prípady, keď sa už fakt nedá
tie sneky by tu poniektori dali velmi rychlo do pucu
tmax, makas aj ty?
Áno, ale ja nejazdím v tej brečke, ktorá je na ceste. Čisto po chodníkoch a trávnikoch. Tam, kde je sneh.
normalne sneh napadne, otepli sa, rozpusti sa, primrzne, napadne....