Ak je podmienka co najdlhsia vydrz, urcite nekupuj ziadny android, ani iphone a ine smartphony. Pocitaj ze to ma vydrz den alebo dva. Pri zapnutom GPS na biku okolo 5 - 8 hodin. Ak do toho pointernetujes pocitaj este o par hodin menej.
tak smartphony ak sú len v pohotovosti vydržia celkom dlho.. na zaprdenej riti bez kvalitného signálu mi moj ťamťung vydrží 7 hodín online surfovania.. ak idem do BA tak český je len v pohotovosti a 4-5 dní na neho nesiahnem a žije..
Ak je podmienka co najdlhsia vydrz, urcite nekupuj ziadny android, ani iphone a ine smartphony. Pocitaj ze to ma vydrz den alebo dva. Pri zapnutom GPS na biku okolo 5 - 8 hodin. Ak do toho pointernetujes pocitaj este o par hodin menej.
Mne pri vypnutom 3G vydrží Sam. Gal.S adv. 5-6 dní. A predtým aj Huawei G300 detto.
Tak aj mne vydrzi xperia mini 10 dni v pohotovosti ak cely cas lezi na stole a nepouzivam ju. Staci ale ze ju vezmem do vacku a beham s nou po meste, a vydrz hned klesne na max. 3 dni. A to nemusim urobit ziadny hovor. Staci, ze sa tefon pohybuje a musi sa prepinat medzi roznymi bunkami siete.
Internet a podobné somariny nepotrebujem, na to mám PC a navigáciu mám osobitne. Netreba premárniť život ešte aj na mobile... Len tak uvažujem, lebo za cenu fest odolného prístroja s 3500 mAh akumulátorom mám aj smartfón. Keby nebol ten "pracovný" oklieštený o zopár jednoduchých, no pre mňa dôležitých funkcií, nad hračkou neuvažujem.
Ja so svojím (Xperia Neo V) chodím mimo domu a aj tak mi vydrží cca 5 dní (predpokladám, že tá výdrž 3 dni je pri neustálom behaní po meste). Záleží to však aj od Androidu, spotreba sa výrazne znížila po upgrade na 4.0.1 . V priemere mi však batéria vydrží cca 4 dni. Na noc ho dávam do offline, aby ma nikto nebudil a po pár mesiacoch ma prešlo sa s ním vkuse hrať. Internet som si po čase tiež zrušil, lebo mám notebook a je to na ňom pohodlnejšie . Povedal som si, že väčšina ľudí pred 20 rokmi nemala internet a žili, prečo ja by som mal byť nonstop online. Na autobusy v Košiciach chodím väčšinou s tým, že aj tak nebudem čakať dlhšie jak 20 min. .
Jééj, zlatý dobrý HD2. Teraz ho používam v kuchyni hlavne ako internetové rádio. WM som na ňom nahradil Androidom. Ten telefón svojho času predbehol dobu. Ešte aj teraz sa mu venuje široká komunita tvorcov rôznych ROMiek. Napríklad aj tých androidovských: http://android.hd2roms.com/
Jééj, zlatý dobrý HD2. Teraz ho používam v kuchyni hlavne ako internetové rádio. WM som na ňom nahradil Androidom. Ten telefón svojho času predbehol dobu. Ešte aj teraz sa mu venuje široká komunita tvorcov rôznych ROMiek. Napríklad aj tých androidovských: http://android.hd2roms.com/
to je take slovenske pouzivat v kuchyni mobil ako internetove radio
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne pri vypnutom 3G vydrží Sam. Gal.S adv. 5-6 dní. A predtým aj Huawei G300 detto.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780338
Vsetko frci ako ma
moj druhy
a za tie prachy je to super fonik aj v dnesnej dobe
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531
frajer no
Áno, je to typicky slovenské.
Čo znamená "E-človek"?
Čo znamená "niaký"?