moja herecka....
... nie a nie ju prinutit aby nosila prilbu
veru kocka je to,len tu prilbu jej dohovor.Moja tiez spekulovala,ze ona to nosit nebude,ale zenskej treba ukazat druhu stranku veci-pod draha,vyberies si v obchode nejaku peknu prilbu co ti bude sediet k dresu a hned ju bude mat.Potom este trochu frflala,ale povedal som jej,ze ked si ju neda,nikde sa nejde a ze to nieje sranda(teraz uz viem o com som vlastne hovoril...).Teraz si uz kupila druhu,niezeby jej to trebalo,ta prva bola ok,ale zmenila farbu biku,tak to znamenalo komplet vsetky veci nove(dres,elastaky,prilba...) ach tie zeny...
moja herecka....
veru kocka je to,len tu prilbu jej dohovor.Moja tiez spekulovala,ze ona to nosit nebude,ale zenskej treba ukazat druhu stranku veci-pod draha,vyberies si v obchode nejaku peknu prilbu co ti bude sediet k dresu a hned ju bude mat.Potom este trochu frflala,ale povedal som jej,ze ked si ju neda,nikde sa nejde a ze to nieje sranda(teraz uz viem o com som vlastne hovoril...).Teraz si uz kupila druhu,niezeby jej to trebalo,ta prva bola ok,ale zmenila farbu biku,tak to znamenalo komplet vsetky veci nove(dres,elastaky,prilba...) ach tie zeny...
Doporucujem zacat tym, ze ju presvedcis, ze jej uzasne sedia vlasy prilepene k lebke s pozdlznymi pruhmi.
Teraz si uz kupila druhu,niezeby jej to trebalo,ta prva bola ok,ale zmenila farbu biku,tak to znamenalo komplet vsetky veci nove(dres,elastaky,prilba...) ach tie zeny...
ja som si viac-menej kupovala prilbu so slzickami na kraji.. nekupila som si, no po precitani par clankov a videni par fotografii som nevahala ani chvilu. nakolko mam cerveny bike, aj prilba musela byt cervena ach, my zeny! co?
ja som si viac-menej kupovala prilbu so slzickami na kraji.. nekupila som si, no po precitani par clankov a videni par fotografii som nevahala ani chvilu. nakolko mam cerveny bike, aj prilba musela byt cervena ach, my zeny! co?
ja som tiez kupoval prilbu, aby mi ladila k biku, k ciernemu cierna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a este by som jej kupil nejake lepsie a peknejsie slnecne okuliare.... tieto na bike moc ee..
síce to do tejto témy nepatrí, ale keď ste začali, no pri tej stovečke by sa na tom mini obrubníčku asi nezastavil....
veru kocka je to,len tu prilbu jej dohovor.Moja tiez spekulovala,ze ona to nosit nebude,ale zenskej treba ukazat druhu stranku veci-pod draha,vyberies si v obchode nejaku peknu prilbu co ti bude sediet k dresu a hned ju bude mat.Potom este trochu frflala,ale povedal som jej,ze ked si ju neda,nikde sa nejde a ze to nieje sranda(teraz uz viem o com som vlastne hovoril...).Teraz si uz kupila druhu,niezeby jej to trebalo,ta prva bola ok,ale zmenila farbu biku,tak to znamenalo komplet vsetky veci nove(dres,elastaky,prilba...)
veru kocka je to,len tu prilbu jej dohovor.Moja tiez spekulovala,ze ona to nosit nebude,ale zenskej treba ukazat druhu stranku veci-pod draha,vyberies si v obchode nejaku peknu prilbu co ti bude sediet k dresu a hned ju bude mat.Potom este trochu frflala,ale povedal som jej,ze ked si ju neda,nikde sa nejde a ze to nieje sranda(teraz uz viem o com som vlastne hovoril...).Teraz si uz kupila druhu,niezeby jej to trebalo,ta prva bola ok,ale zmenila farbu biku,tak to znamenalo komplet vsetky veci nove(dres,elastaky,prilba...)
Doporucujem zacat tym, ze ju presvedcis, ze jej uzasne sedia vlasy prilepene k lebke s pozdlznymi pruhmi.
nebolo by lacnejšie vymeniť ženu
kdyz ja ji tak miluju...
howg
na estetike ako takej nevidim nic zle...asi som zena
na estetike ako takej nevidim nic zle...asi som zena
a ja som zena a mam modru prilbu k cervenemu biku
ja som tiez kupoval prilbu, aby mi ladila k biku, k ciernemu cierna
ach, my esteti
marecej, cakaame na to foto...