MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
To čo uvádza výrobca je kvoli sračkovím zdrojom,Karta žerie možno 160W pri 100% zátaži,procesor možno 125W ak tam má phenom X4+50W na zvyšok,to je 335W,tolko žerie presne môj PC(AMD 6870,phenom II X4) v hre,napríklad pri Battlefield 3,mám to zmerané.Zdroj mám enermax 350W takže podla teba by sa my ten PC ani nezapol...A ak sú podla teba enermax nekvalitné zdroje,tak začni čítať normálne recenzie,a corsair zrovna k ***** zdrojom nepatrí,hlavne čo sa hluku týka.
kde som pisal,ze by sa ti nezapol komp,ten sa ti zapne,kedze ti grafa idluje,skus si prehnat komp 100% stress testom,a garantujem ti,ze ti klakne,to ze sa hras jednu hru a nerobis s kompom nic ti moze bezat...
stopnime FLAME
Cpu max 56 a doska 37 stupnov.
alloc();
for ..;
a=rand() xor 0xff;
free();
http://bbsimg02.kakaku.k-img.com/images/bbs/000/940/940424_m.jpg
kua som ti dal navod ako to fixnut a sa tu serinkate s hlupostami,si konecne nastav to clockovanie 2D aplikacii,ktore robia tej grafe problemy
a sprav poriadne stress testy skrz program PRIME95 a takisto ten memtest,aj ked to ziadnou ramkou nebude,uz teraz dopredu vravim...
príkaz na spustenie je "eventvwr.exe" . Ale hádam, že kam to napísať už vieš keď, nie si bežný užívateľ PC
Eventviewr pise ako posledne toto.
Systém se znovu restartoval, aniž by se předtím zcela vypnul. Tato chyba mohla být způsobena tím, že systém přestal reagovat, selhal nebo že došlo k neočekávané ztrátě napájení.
A ešte-akú grafiku si tam mal pred tým?