No podla fotecky s prednym brzdovym strmenom je tam solo air vidla, nie pruzinova, takze celkom dobra cena, aj ked +200€ za tento su dobre minute peniaze http://www.canyon.com/_sk/mountainbikes/bike.html?b=3008#tab-reiter2. Dostanes za to REBU, lepsie kolesa a pohon a hlavne -1,8kg.(aj kde cast z toho robia pedale na yellowe)
Lenže ten Grand Canyon 6.0,čo si postol je 26" mtb.
A čo sa týka Radonov 29",tak tento týždeň nejako vymyzli s ponuky.
Mal som vyhliadnutý Radon ZR Race 29 5.0(799€) alebo
Radon ZR Race 29 6.0(999€),no nejako ich už neponúkajú.
Lenže ten Grand Canyon 6.0,čo si postol je 26" mtb.
Sorry som nejak prehliadol ze som neklikol 29ku Grand
ZR race je len out of stock cochvila by mali byt v ponuke, (cital som aj tu aj na BF).
edit: post669280.html#p669280
Takže akurát teraz znova pridali tie Radony na bike-discount.
Ešte tak vymáknuť nejakú dobrú akciu na ne v daily product a potom objednám.
Dúfam,že budúci týždeň bude nejaký v akcií.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je všetko hej ?
Síce k sume 799€ treba ešte pripočítať zhruba 55€ za dodanie,no myslím si,že v tejto cenovej kategórií je to asi najlepšie 29 HT.
Síce k sume 799€ treba ešte pripočítať zhruba 55€ za dodanie,no myslím si,že v tejto cenovej kategórií je to asi najlepšie 29 HT.
No podla fotecky s prednym brzdovym strmenom je tam solo air vidla, nie pruzinova, takze celkom dobra cena, aj ked +200€ za tento su dobre minute peniaze http://www.canyon.com/_sk/mountainbikes/bike.html?b=3008#tab-reiter2. Dostanes za to REBU, lepsie kolesa a pohon a hlavne -1,8kg.(aj kde cast z toho robia pedale na yellowe)
Sorry som nejak prehliadol ze som neklikol 29ku Grand
ZR race je len out of stock cochvila by mali byt v ponuke, (cital som aj tu aj na BF).
edit:
post669280.html#p669280
Ešte tak vymáknuť nejakú dobrú akciu na ne v daily product a potom objednám.
Dúfam,že budúci týždeň bude nejaký v akcií.