Mám vidlicu fox 32 terralogic kashima ale mám s ňou menší problém, že mi ľavá noha tečie. V servise mi povedali, že kedže je nová tak asi je trochu tá noha pretlakovaná a prestane to tiecť ale ja si to nemyslím preto som rozmýšlal, že kúpim rock shox sid 2013 rlt.. jedine tá by mi pasovala lebo rock shox sid 2013 xx nemá pevnú os preto sa chcem poriadiť či sa oplatí kúpiť tú SID 2013. Teda o koľko je hrošia než terralogic kashima
Ako dlho máš tú vidlicu? Na tvojom mieste by som bol rád, že je gufero dobre premazané a vo vrchnom púzdre nie sú suchoty.
Podľa mňa riešiš len hlúposti, mal by si radšej ísť na bike.
Jak uz niektori vraveli. Jazdi a uvidis. ked sa poserie mas ju v zaruke a stale si mozes kupit svoju RSsku. Ked sa neposerie mas pokoj. To nemas dost problemov, ze si ich umelo vyrabas?
Na biku som kazdy den 2 hodiny plus trenazer.. takze sa nechcem srat s hlupou vidlou.. poslem ju prec a mam pokoj.. dakujem za rady
ved správne čo sa stým srať správny nazor daj to do riti nepočuvaj ich tu ved čo predaj to za 100€ aspon za 1000€ kup novu ved henta jena odpis ma odslužene máš pravdu do riti a asi ajaj to spravím mam mastne nohy do psej matere načo to vyrabajú že
Myslim ze tu je kazda rada zbytcna: Mlady muz asi nevie co s eurami tak mu nebrante nech ich necha v nejakom cykloshope. Staci pozriet jeho inzeraty z minulosti. Jedna z "peral" a hned je vsetko jasne:
Code:
"-Predám úplne nový tlmič specialized fox brain. Kupovaný pre istotu keby sa mi nainštalovaný na bicykli pokazil."
Takze umoznite chlapcovi kupit si novu vidlu ked tu staru uz ma pokazenu.
co ja sakra hlupost ? ze na fotke to dobre teda skoro nevidno ? je uplne nieco ine s tym len tak doma zapruzit ako si vyjst na bike von a hned to tecie aj po vonkajsich nohach.. vcera som stihol ist este do servisu.. mal som olej vo vidlici uz uplne von.. ostalo minimum takze urcite to hluposti nie su ! Takze normalnej rady som sa od nikoho nedockal jedine od Lapierre diky.. tato tema uz moze uhasnut..
Veru sam si ju založil aj ju sám uzavry ked si nenecháš rady ale ved ked nemáš kam inam pchať prachy tak je to tvoja vec pretožš tá vidlica sa dá určite opraviť. To je ako keby dostaneš na aute defekt a miesto toho aby si vymenil koleso tak kupiš rovno nove auto prečo nie ?
Myslim ze tu je kazda rada zbytcna: Mlady muz asi nevie co s eurami tak mu nebrante nech ich necha v nejakom cykloshope. Staci pozriet jeho inzeraty z minulosti. Jedna z "peral" a hned je vsetko jasne:
Code:
"-Predám úplne nový tlmič specialized fox brain. Kupovaný pre istotu keby sa mi nainštalovaný na bicykli pokazil."
No mal som ich doma 2 tak na co by mi boli ? predam jeden a druhy si naozaj necham do nahrady ked vtedy sa zohnat novy nedal.. az tento rok ho zacali zas vyrabat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako dlho máš tú vidlicu? Na tvojom mieste by som bol rád, že je gufero dobre premazané a vo vrchnom púzdre nie sú suchoty.
Podľa mňa riešiš len hlúposti, mal by si radšej ísť na bike.
Jak uz niektori vraveli. Jazdi a uvidis. ked sa poserie mas ju v zaruke a stale si mozes kupit svoju RSsku. Ked sa neposerie mas pokoj. To nemas dost problemov, ze si ich umelo vyrabas?
ved správne čo sa stým srať správny nazor daj to do riti nepočuvaj ich tu ved čo predaj to za 100€ aspon za 1000€ kup novu ved henta jena odpis ma odslužene máš pravdu do riti a asi ajaj to spravím mam mastne nohy do psej matere načo to vyrabajú že
No neviem či je hlúpa vidlica ale toto považujem za hlúposť roka. Len neposúvaj ďalej odborné rady.
Kúp si tohto e*****na,vyzerá dobre aj váhovo aj funkčne.
A nosil ho aj počas pretekov ? Vieš ... Keby náhodou sa pokazil
To máš odkiaľ? Možno to platilo na starý terralogic.
Mám Fox 32 Talas FIT Terralogic, 15QR, 140/110mm - 2011, úplne v pohode super.