Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
V nedeľu 10.2. sa chystáme na bežkársky prechod Levoča - Tichý potok. Ak by sa chcel niekto pridať, odchod autobusu zo stanice SAD 6:00. Prípadnú zmenu oznámim v sobotu večer.
Ahoj Baronček. Dúfam, že vy. Podľa snehových správ neviem či vôbec dôjdeme až do Tichého potoka.
Ale ak by ste urobili stopu od Spišskej až dole do dediny boli by sme Vám veľmi vďačný. Poprípade upresni trasu kam idete.
Dnes od učilišta,haš.sedlo,po modrej
na cestu nad zl.studnou,Luka
za oblikom a chcel som prejst na trasu Okolo šimonky,lenze tam bolo snehu nad moje moznosti a takych 50 metrov vyskovych mi chybalo...http://jozef1962.rajce.idnes.cz/8.2.2013/
Včera paradny den vo Vihorlatskych vrchoch, sprievodcu nam robil Jakub Sakala z HE. Vytiahol nas do paradnych zakuti pralesa Motrogon a taktiez na Sninsky kamen.Zjazdy na lyziach spickove, plno snehu v priemere 150 cm. Na Motrogone 170 cm boli miesta na hrebeni kde sonda v zaveji sa ponorila do hlbky 195 cm
Peto, nespusta... je to kamarat z liptova...takto sa tam lyzuje:)
Mobilne zabery z Oblika.. zatial co bezkari kopce obchadzaju, my ich dobijame Fotene dneskaj..
Musim sa zastat bezkarov. Ked som dnes rano zistil, ze sa mi odlepila sklznica na oboch bezkach na s*****, tak som sa rozhodol dobyt Velku Straz po svojich. Nebolo to ale vobec o slapani, ale o brodeni v hlbokom snehu. Pri zostupe bolo treba pretraverzovat zo severnej nafukovanej strany na juznu cez zavejove pole a ked som zapadol do pol pasa (skutocne), tak uz prestavala sranda. Nohy unavene z vystupu a zo vcerajsej Cergovskej stopy chytali krce pri pokuse kolenacky (na zvacsenie plochy) sa vyhrabat do dutiny okolo najblizsieho stromu, ale pomaly a s rozvahou sa podarilo. Vyjst hore na skialpoch je proti tomu malina... .
Mimochodom, nema niekto skusenosti s lepenim sklznice co sa tyka pouziteho lepidla?
Peto, kazdy blbne po svojom. Ale obdivujem odvahu, vybrat sa do takeho snehu peso, ja neviem ci by som siel. To radsej by som asi dorazil tie bezky .
Ked Vlado vcera povedali, ze radsej makat, jak lezat doma , ta som inak nemohol . Bezky sa nedali, to bol povodny plan, lebo sa odliepaju na s***** a nie na pate, a mozno sa to bude dat opravit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ak by ste urobili stopu od Spišskej až dole do dediny boli by sme Vám veľmi vďačný. Poprípade upresni trasu kam idete.
na cestu nad zl.studnou,Luka
za oblikom a chcel som prejst na trasu Okolo šimonky,lenze tam bolo snehu nad moje moznosti a takych 50 metrov vyskovych mi chybalo...http://jozef1962.rajce.idnes.cz/8.2.2013/
Ok Baronček, len nečakajte na nás možno tam ani nedôjdeme.
Mobilne zabery z Oblika.. zatial co bezkari kopce obchadzaju, my ich dobijame
pekne a vystizne povedane
Mimochodom, nema niekto skusenosti s lepenim sklznice co sa tyka pouziteho lepidla?
Ked Vlado vcera povedali, ze radsej makat, jak lezat doma