áno, to je pravda + ešte poznamenám, že dosť často tu na fóre vidím, že pri Avid-och sa zvyknú zasekovať piestiky..ale tomu by sa malo dať predísť vyčistením aspoň raz za čas..
teraz si trafil klinec po hlavicke...moj momentalny problem...akurat ho idem tento tyzden riesit nechcu sa vracat naspet..cize brzdy mi vkuse brzdia momentalne...ale tak ako pises vecsinou staci precistit piestiky a znovu to funguje v pohode a pravdepodobne asi necham vymenit aj kvapalinu v brzdach a neham to na kolegu v servise... ma pevnejsie nervy ako ja
jj ja viem...len vravim ze ja by som na to nemal nervy...prenecham to na kolegu a budem ho pritom este podpichovat ked to nepojde na prvy krat ako sa to pri avidoch rado stava
Zdravim viem že sa tu teraz neriešia Magury ale chcel by som sa opytat či nemate niekto náhodou skusenosti s MT4 popripade vs. Elixir riešim hlavne cena-vykon .
Dobre poviem to takto mam Magury MT Custom čo je najnižšia rada u MT som s nimy spokojný no pri mojej váhe (90kg) s nimi pri zjazdoch veľa vody nenamútim . Preto chcem skúsit MT4 ale neviem o nich skoro nič , tak sa pýtam na skúsenosti s týmito brzdami alebo či sa mi viac oplatí vyššia rada Elixiru
Určite to tak nerieš že by si vzal MT4 alebo nejaké drahé Avid Elixir, ak chceš lepšie brzdy a zároveň niečo čo by vydržalo tak pozri Shimano SLX, XT alebo možno aj tie najnovšie Deore (2014). Teraz sú za veľmi nízke ceny a ozaj by to bola zmena k lepšiemu snáď vo všetkých ohľadoch.
Mam na mysli full MT4 aj paka aj strmeň a nemusia byť nove stačí mi aj bazarovka . A čo sa tyka toho shimana sú to skvele brzdy ale zopár kamarátov ich ma a nemajú dobré skúsenosti s rozperkami stále im to nejak cvengá
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja by som teraz nebral ani Magura a ani Avid brzdy.