V poslednom čase sa medzi istými účastníkmi diskusie rozmáhajú hádky na absolútnych somarinách... myslím si, že by sa to malo riešiť- buď banom alebo dôrazným napomenutím pretože čítať niektoré témy je vážne strata času... toť môj názor...
to ...: presne si to vystihol, co dodat este keby tak ti novi clenovia trocha viac hladali na fore, bolo by o polovicu stale tych istych do okola sa opakujucich tem (teraz to nemyslim v zlom)
Co keby sme hlasovali za zrusenie "oznacenia pod menom", uz sa na to naraza dlhsiu dobu a osobne si myslim ze by to odstranilo vela zbitocnych prispevkov....
Co keby sme hlasovali za zrusenie "oznacenia pod menom", uz sa na to naraza dlhsiu dobu a osobne si myslim ze by to odstranilo vela zbitocnych prispevkov....
odsuhlasene. Kompromis - rankbar zostava. Ten snad nie je taky iritujuci
..., ktore zrejme niektorych zvadza k spravaniu sa zhodnemu so zaradenim (elitny clen, poloboh,...). pocet prispevkov nevyjadruje kvalitu!
viac uvazovat nad prispevkom by nezaskodilo.
o tomto sa hovorilo uz asi pred rokom, len to by si tu musel byt...
som tu od 16.6.2005. citavam pravidelne, neprispievam pravidelne. chodim sem po radu, inspiraciu. to ze som to napisal neznamena, ze som s tym prisiel prvy, ani ze som vymyslel nieco prelomove. proste som na to poukazal. avsak zmyslom mojho prispevku nebolo zrusenie zaradenia, ale poukazanie na reakcie a styl pisania niektorych clenov fora. zdrave oponovanie je na mieste, ale nadmerne hadanie sa obsah fora neobohacuje. a o tom hadani sa je prave toto vlakno.
dobre to napisal roman vyssie.
ja len aby aj po nejakom case bol dovod sem chodit, citat a diskutovat...
Jj, PaliG, bodlo by, len ako sa tam pozerám, je tu strašne málo moderátorov. Teda aspoň mi to tak pripadá. Kedysi si bol aj ty až sa správne pamätám, nie?
ved pocet prispevkov zostal uvedeny...btw vek a pocet rokov stravenych s bikom ti moze povedat asi tolko, ako ten pocet prispevkov ja si myslim, ze podla prejavu jedinca sa da pomerne lahko "vytriedit", s kym sa bavit budes a s kym nie.
omg ty traper zase zaparas? uz si nemal co napisat do temy tak musis aspon toto aby si tam mal aspon jeden trapny prispevok ?? co som napisal zase zle? poradil som mu, pretoze to moze byt sposobene zlym posedom tak chod spat. zase iba vyvolavas hadku a riesis tam OT. staraj sa o seba a davaj si pozor na to co pises ty.
toyko
akoze si pozrite jeho posledne prispevky, a myslim ze to nemusim dalej kommentovat..
práveže musíme dotyčného pochváliť, že začal riešiť svoje veci cez SS a nie na fóre.. musím priznať pokrok..a aj slovná zásoba je lepšia.... takže môžte pokračovať...
Neviem či som sám ale mám taký pocit, že rodinná atmosféra sa nám z fóra dáko vytráca, mocne sa tu flamuje, každý chce silou mocou presadiť svoj názor, posthunting sa stal snáď plateným športom aj keď z toho nichto ništ nemá. Chápem že vonku je p*časie jak hrom a šeckým to už leze na nervy ale šak, chlapi peace! Registrovali sme sa aby sme si vymienali rady, pomáhali a nachádzali nových ľudí do partie na výjazdy. Či som si splietol fórum?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
odsuhlasene. Kompromis - rankbar zostava. Ten snad nie je taky iritujuci
viac uvazovat nad prispevkom by nezaskodilo.
som tu od 16.6.2005. citavam pravidelne, neprispievam pravidelne. chodim sem po radu, inspiraciu. to ze som to napisal neznamena, ze som s tym prisiel prvy, ani ze som vymyslel nieco prelomove. proste som na to poukazal. avsak zmyslom mojho prispevku nebolo zrusenie zaradenia, ale poukazanie na reakcie a styl pisania niektorych clenov fora. zdrave oponovanie je na mieste, ale nadmerne hadanie sa obsah fora neobohacuje. a o tom hadani sa je prave toto vlakno.
dobre to napisal roman vyssie.
ja len aby aj po nejakom case bol dovod sem chodit, citat a diskutovat...
ja myslim, ze najuzitocnejsie je zavedenie jailu (ci uz sa zakladanie novych tem o tom istom alebo vulgarizmy, atd. )
edit: ono traja mods na taketo forum stacia, len zalezi ako casto tu su a ako zasahuju, ale o tom radsej sukromne, aby nevznikali hadky, hadky, hadky
Neviem ale nejake rozlisovanie by to chcelo, napr. vek, alebo pocet rokov stravenych s bajkom
toyko
akoze si pozrite jeho posledne prispevky, a myslim ze to nemusim dalej kommentovat..