Právnické osoby a fyzické osoby podávajúce daňové priznanie (FO-A, FO-B) uvádzajú príjemcu v daňovom priznaní - posledný termín podania 2. apríl (len tento rok, pretože 31. marec je nedeľa a 1. 4. je sviatok).
Fyzické osoby, ktoré majú len príjmy zo závislej činnosti a ročné zúčtovanie dane z príjmu im robí zamestnávateľ určujú príjemcu na samostatnom tlačive do 30. apríla.
mne sa trochu nezdá pozadie toho celého.. teda hlavne napadnutý sa chová velmi divne pre mňa.. aspoň nejaký náznak bránenia sa alebo pokusu o útek by mohol byť..
to je tou ***** "demokraciou". sa cudujete ze sa ludia ticho odplizia? stat sa to za byvaleho rezimu policajti ho zlamu na mieste. ak by niekto zasiahol dnes moze sa to otocit proti nemu. a policia? co by spravili? dnes je policajt len babka v uniforme. sami si za to mozeme. vymenili sme si to za volnost pohybu, pomarance, banany a supermarkety.
Vies si predstavit, ze by za minuleho rezimu existovalo taketo forum? A vies si predstavit kolkokrat by si v nom mohol pouzit formulku "***** komunizmus"? Mam pokracovat? Ja som o tom rezime nepocul od rodicov - ja som ho zazil!
tusim si ludia mysleli ze utocnik je nejaky sbskar a ta obet ze je zrejme nejaky fetak alebo zlodej, lebo ma dredy.
v takych pripadoch si okoloiduci rychlo pomyslia svoje a upaluju kade lahsie.
http://tvnoviny.sk/video/videospravy/televizne-noviny/ tu nadvazuju na incident co postol astro. cas 44min "odsudeny za pomoc"
pista ked si prispevok ukoncil vykricnikom predpokladam ze si ty alebo tvoja rodina asi trpela. par tyzdnov nazad mi manzelka rozpravala podobnu prihodu ako z TV ale odohrala sa v MHD. trtko prisiel k chlapcovi a spytal sa ho ci ma problem. zacal ho bezdovodne tlct. ludia sa rozostupili a nebolo nikoho kto by sa ho zastal. schytal to mlady chlapec cca 15r.
takze moja odpoved je ano vedel by som si to predstavit ze by som jazdil na favorite, nebolo by tohto fora a nemusel by som sa bat ze by sa nieco podobne prihodilo vonku mojim detom. mal som sice 17 ked sa strngalo moc som toho nezazil oproti tebe ale ludia z nasej rodiny co su na dochodku tvrdia ze by chceli radsej tu dobu. nie neboli ziadne kadre obycajni robotnici. otec skolnik mama upratovacka. ja zly ziak
je to tazka debata viem ze tu bude mat kazdy svoju pravdu.
Ak si niekto mysli, ze za komancov nikto nikoho nezbil, tak je na omyle. A uz vobec nebolo o tolko viac zachrancov nespravodlivosti voci slabsim, ako sa to niekto snazi nahovorit. Aj vtedy sa lupilo, prepadavalo, zabijalo. Nebol net, nevedelo sa o tom. Nikdy viac ani social-, ani komun- ani iny -izmus. Favoritka by mi nevadila, Fico ano.
jfab nikto netvrdi ze vtedy nebola kriminalita atd lenze sa taketo incidenty razne riesili. ale neviem ci si zil niekde v romskej osade alebo kde, ja som videl v meste pochodzkarov pred ktorymi mali pubertaci respekt a na vlastnej kozi som zazil ked som na zakladnej skole isiel lekarovi cudzi clovek sa ma na ulici opytal preco nie som v skole. ak si robil bordel na verejnosti upozornovali ta ludia. anarchisti a pankeri by ti vedeli povedat ako chuti bitka bielym obuskom priamo na ulici ked boli sfetovani a robili bordel. tiez som bol svedkom v 80tich rokoch. par z nich nevedeli do antona po tej bitke sami nastupit.
alebo dostali len tak lebo poli podozriví.. trochu sa preber.. dnes to neni o režime ale o luďoch..
povedz mi čo by tomu chlapcovi pomohlo keby o 3 dni dostal ten útočník vo vyšetrovačke nakladačku obuškom? alebo myslíš že ludia by sa húfne snažili pomáhať keby tu bol -izmus?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie do 30. apríla?
"Obe tieto tlačivá, teda Vyhlásenie spolu s Potvrdením, doručte do 30.04.2013 na daňový úrad podľa Vášho bydliska."
http://rozhodni.sk/poukazatel/ako-mam-poukazat-2-z-dane/postup-krokov-na-poukazanie-2-pre-zamestnancov/
Fyzické osoby, ktoré majú len príjmy zo závislej činnosti a ročné zúčtovanie dane z príjmu im robí zamestnávateľ určujú príjemcu na samostatnom tlačive do 30. apríla.
http://www.topky.sk/cl/100157/1343129/Surovy-utok-na-Tomasa-v-obchodnom-centre--Tym--co-sa-len-prizerali--hrozi-basa-
v takych pripadoch si okoloiduci rychlo pomyslia svoje a upaluju kade lahsie.
pista ked si prispevok ukoncil vykricnikom predpokladam ze si ty alebo tvoja rodina asi trpela. par tyzdnov nazad mi manzelka rozpravala podobnu prihodu ako z TV ale odohrala sa v MHD. trtko prisiel k chlapcovi a spytal sa ho ci ma problem. zacal ho bezdovodne tlct. ludia sa rozostupili a nebolo nikoho kto by sa ho zastal. schytal to mlady chlapec cca 15r.
takze moja odpoved je ano vedel by som si to predstavit ze by som jazdil na favorite, nebolo by tohto fora a nemusel by som sa bat ze by sa nieco podobne prihodilo vonku mojim detom. mal som sice 17 ked sa strngalo moc som toho nezazil oproti tebe ale ludia z nasej rodiny co su na dochodku tvrdia ze by chceli radsej tu dobu. nie neboli ziadne kadre obycajni robotnici. otec skolnik mama upratovacka. ja zly ziak
je to tazka debata viem ze tu bude mat kazdy svoju pravdu.
povedz mi čo by tomu chlapcovi pomohlo keby o 3 dni dostal ten útočník vo vyšetrovačke nakladačku obuškom? alebo myslíš že ludia by sa húfne snažili pomáhať keby tu bol -izmus?