Root uvedom si, to co robis je hanba. Ty a Tebe podobni ste z mtbikera urobili rovnaku stoku, aku urobili futbalovi hooligans z velkych klubov. Dakedy chodili ludia na futbal s radostou, jedni s cervenym salom, druhi so zelenym, ruka v ruke. Az kym sa vsade nedostali prizemne typy. A tie spravili z futbalu bojisko. Nie radost, ale nenavist.
Uvedom si, pred 2 rokmi tu Latanka pisal krasne clanky, doslova pohladenie po dusi, a zbierali ste peniaze pre Jozka Orema. Teraz? Osocovanie, utoky, jeden humus, znechuteni diskuteri odchadzaju z tohoto webu, doslova ponizeni.
Co bude o rok? Pojdete namiesto cyklomaratonov na luku, a tam sa budete mlatit pumpami po gebuliach?
Tak to vyzera. A co bude o 2 roky? Zacnete vrazdit? Ako ostri hosi z Partizanu Belehrad cez juhoslovansku vojnu?
Uvedom si kym je cas. Tam to speje.
A uz si zapis root to sedlo bolo NEJAZDENE...bolo namontovane na bicykli ale nepresiel na nom nikto ani 1meter. ze ho predava pod cenu je jeho vec. Ak sa ho chce zbavit tak preco nie.
Root jednas podla pravidla "podla seba sudim teba". Mne je absolutne fuk co si o tom myslis. Ten bicykel nemal nikdy pedale a odkedy sa u Induraina odobralo tak bolo v mojej dielni v krabici. Maximalne bolo dochytane ale to som uz nestihol umyt lebo som letel na postu a potom domov. Ale opakujem, mysli si co chces, Tvoj nazor pre mna nema cnu.
janokl ved na suncycle.sk je to sedlo v ciernej farbe uplne nove za 60 eur...tak co to tu trepes?? uz tym za ho predavas na bazare aj ked nove....tak uz len tym ze ty si prvy majitel a posuvas ho dalej tak uz len preto sa realna cena toho sedla dostava na cenu cca. 40 eur....
ty mozes byt rad ze si zanho dostal az 50...to ze si curak a odrbal si chalana na farbe uz radsej neriesim...lebo to si nenechas vysvetlit...
janokl ved na suncycle.sk je to sedlo v ciernej farbe uplne nove za 60 eur...tak co to tu trepes?? uz tym za ho predavas na bazare aj ked nove....tak uz len tym ze ty si prvy majitel a posuvas ho dalej tak uz len preto sa realna cena toho sedla dostava na cenu cca. 40 eur....
ty mozes byt rad ze si zanho dostal az 50...to ze si curak a odrbal si chalana na farbe uz radsej neriesim...lebo to si nenechas vysvetlit...
Nie som o nic vacssi "curak" ako pol fora tuna. Ako som uz 100krat spomenul nikoho som vedome neodrbal (ked som hladal fotku siel som po pamati, sedlo bolo v dielni v krabici). Matus je evidentne dobry clovek ale tiez sa sekne..
Jano, jasne ze sa sekne ( tak ako asi kazdy ), ale aspon sa to snazi napravit. Ty si sa sekol tiez, ale keby si to napravil, nebolo by tu 20 stran. A je jedno ako reagoval kupec v prvom maile.
Pár strán dozadu si písal "Idem prec, je to tu hnoj." tak čo tu ešte robíš? Ten hnoj sem nosia taký sviniari ako ty, tak sa nad tým zamysli. Skôr ako sa začneš obhajovať - priznal si si chybu, ale odmietol si ju napraviť. Okradol si tým chalana o 50 euro, čiže si ZLODEJ.
Drasho.....to tvoje "okradol o 50euro"...ja uz neviem co Ti na to napisat.este raz pre dyslektickych, temou je tu "ako Jano nechcel vymenit sedlo Tomasovi kvoli farbe"
a nie "Jano ukradol Tomasovi sedlo"
Este slovo somar znesiem (ked si to uz niekto mysli,nech) ale ZLODEJ...
dobre nejdem to riesit, akonahle pride znama z Ba dam jej do ruk 50€ a nech ho rozda chudobe, na mojom konte mi Tomasove peniaze kazia karmu. Nechcem ich ani vidiet. Tomas sa bude musiet naucit bicyklovat na sivom.
Drasho.....to tvoje "okradol o 50euro"...ja uz neviem co Ti na to napisat.este raz pre dyslektickych, temou je tu "ako Jano nechcel vymenit sedlo Tomasovi kvoli farbe"
Ty si dobre pripeceny.. Drasho napise ako to je, a to tak, ze si momentalne chalana surovo o*ebal o 50E(ano, o*ebal, lebo mu ich odmietas vratit), za ktore on ocakaval cierne sedlo, pricom dostal grcne strieborne a ty to potom pretransformujes na: Drasho tvrdi, ze "Jano ukradol Tomasovi sedlo" a este ho tu nazyvas dyslektikom, pricom jediny dyslektik si tu zjavne ty(hadam si to dokazal precitat a pochopit ). Navyse tu stale vytahujes tu tvoju uzasnu zlavu 10e z uz tak dobrej ceny tohto "profi" sedla, za ktore Ti Tomas moze len dakovat a nohy bozkavat. To, za aku cenu si dohodnem inzerat je cisto zalezitost PRED kupou a odôvodnovat neskor nedostatok tovaru tym, ze uz tak som si vydobil lepsiu cenu je absolutne nepripustne. Co je take tazke na tom pochopit, ze ked si raz kupim sedlo za 50E, ktore ma byt podla obrazka cierne, chcem mat cierne a nie strieborne? A ze sa urcite nezmierim so striebornou, pokial sa mi cistou strasnou nahodou nehodi na bike aj ta? To ze ho preda okamzite za tu sumu je tiez dobra ičovina, kto uz by len kupoval hentaku hnusnu striebornu dobrovolne... Takze sa tu nehraj na charitu(vsetci aj tak dobre vieme, ze trepes a nikomu nikam ani na tu charitu nic neposles) a pekne mu preved na ucet peniaze, a dufaj, ze ti to hnusne sedlo posle naspäť! Potom si ho mozes lahko predat za tych 50E . Proste si ho odrbal a odrbavacom zostanes, pokym nevyriesis dany problem k spokojnosti(aj tak si si uz nasral do huby tolko krat, ze z toho mozes žiť aj par rokov a teda to mozes napravit uz len ciastocne). Treba vytvorit blacklist(zacina sa to hromadit), Janíčka na vrch, kde ostane(radsej asi permanentne), pokym Tomas nenapise, ze uz je to ok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uvedom si, pred 2 rokmi tu Latanka pisal krasne clanky, doslova pohladenie po dusi, a zbierali ste peniaze pre Jozka Orema. Teraz? Osocovanie, utoky, jeden humus, znechuteni diskuteri odchadzaju z tohoto webu, doslova ponizeni.
Co bude o rok? Pojdete namiesto cyklomaratonov na luku, a tam sa budete mlatit pumpami po gebuliach?
Tak to vyzera. A co bude o 2 roky? Zacnete vrazdit? Ako ostri hosi z Partizanu Belehrad cez juhoslovansku vojnu?
Uvedom si kym je cas. Tam to speje.
Nie som o nic vacssi "curak" ako pol fora tuna. Ako som uz 100krat spomenul nikoho som vedome neodrbal (ked som hladal fotku siel som po pamati, sedlo bolo v dielni v krabici). Matus je evidentne dobry clovek ale tiez sa sekne..
Strieborna s ciernou sa lahko pomyli, to je jasne.
Este slovo somar znesiem (ked si to uz niekto mysli,nech) ale ZLODEJ...
dobre nejdem to riesit, akonahle pride znama z Ba dam jej do ruk 50€ a nech ho rozda chudobe, na mojom konte mi Tomasove peniaze kazia karmu. Nechcem ich ani vidiet. Tomas sa bude musiet naucit bicyklovat na sivom.
Ty si dobre pripeceny.. Drasho napise ako to je, a to tak, ze si momentalne chalana surovo o*ebal o 50E(ano, o*ebal, lebo mu ich odmietas vratit), za ktore on ocakaval cierne sedlo, pricom dostal grcne strieborne a ty to potom pretransformujes na: Drasho tvrdi, ze "Jano ukradol Tomasovi sedlo" a este ho tu nazyvas dyslektikom, pricom jediny dyslektik si tu zjavne ty(hadam si to dokazal precitat a pochopit