Ja som to nemyslel tak ze nechem poradit alebo aby ostatni nemuseli radit. Myslel som to tak, ze v poslednej sobe sa zaklada vela takychto prispevkov a uz som videl to, ze niektori len dali odkaz na uz starsie temy (myslim ze to boli aj modi) a potom sa zbytocne zahlcuje forum mozno zbytocnymi a v podstate rovnakymi otazkami.
Proste si to predstavujem tak ze by to bolo potriedene do cenovych kategori a navyse v kazdej kategori by boli
biky este rozdelene podla toho, na co su urcene, ale v podstate za to uz bude hovorit aj cena. A bol by ku kazdemu
biku nejaky kratky popis, pripadne skusenosti s nim. A k tomuto prehladu by bolo zalozene samotne vlakno, kde by sa mohli riesit dalsie otazky ohladom tohto.
Dalsia vec je aj to, ze kopec ludi treba naucit pouzivat tlacidlo HLADAT. Ved ked niekto zalozi temu Bike do XX tisic a dalsi na druhy den zalozi bud rovnaku temu alebo taku, kde chce bike o liter lacnejsi, tak aj ten cenovy prehlad by bol pre takych ludi zbytocny, lebo sa im nechce hladat alebo citat.
No nech sa vyjadria modi a admini. Je to len taky moj navrh, hlavne ked som to uz zazil na inom fore. Ak sa vam to nepaci, len ma tu prosim koli tomu neukamenujte, ved kazdy mame pravo na svoj nazor, alebo nie?