Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mam taky navrh pre adminov a moderatorov. Kedze sa tu kopia temy aky bike kupit do takejto a takejto ceny, mohol by sa spravit clanok s prehladom dobrych bikov v danych cenovych relaciach a tym padom by nemuselo byt tolko takychto vlakien. A predpokladam ze by sa nemusel takyto prehlad robit kazdy mesiac, ale stacilo byt tak kazdeho pol roka. Na jednej stranke o PC takyto prehlad existuje kazdy mesiac, ale pri bikoch by to bolo asi zbytocne.
Zobraziť komentár 29.05.2007 - 11:09:17
00
Mam taky navrh pre adminov a moderatorov. Kedze sa tu kopia temy aky bike kupit do takejto a takejto ceny, mohol by sa spravit clanok s prehladom dobrych bikov v danych cenovych relaciach a tym padom by nemuselo byt tolko takychto vlakien. A predpokladam ze by sa nemusel takyto prehlad robit kazdy mesiac, ale stacilo byt tak kazdeho pol roka. Na jednej stranke o PC takyto prehlad existuje kazdy mesiac, ale pri bikoch by to bolo asi zbytocne.

sme tu nato,aby sme ludom pomohli vybrat,ak nechces pomoct,nemusis,ved ta nik nenuti si vsimat tieto clanky...a dalsia vec je,ze kazdy ma ine naroky,preto sijeme bike na mieru a poziadavky,hm?
Zobraziť komentár 29.05.2007 - 11:12:05
00
Ja som to nemyslel tak ze nechem poradit alebo aby ostatni nemuseli radit. Myslel som to tak, ze v poslednej sobe sa zaklada vela takychto prispevkov a uz som videl to, ze niektori len dali odkaz na uz starsie temy (myslim ze to boli aj modi) a potom sa zbytocne zahlcuje forum mozno zbytocnymi a v podstate rovnakymi otazkami.

Proste si to predstavujem tak ze by to bolo potriedene do cenovych kategori a navyse v kazdej kategori by boli biky este rozdelene podla toho, na co su urcene, ale v podstate za to uz bude hovorit aj cena. A bol by ku kazdemu biku nejaky kratky popis, pripadne skusenosti s nim. A k tomuto prehladu by bolo zalozene samotne vlakno, kde by sa mohli riesit dalsie otazky ohladom tohto.

Dalsia vec je aj to, ze kopec ludi treba naucit pouzivat tlacidlo HLADAT. Ved ked niekto zalozi temu Bike do XX tisic a dalsi na druhy den zalozi bud rovnaku temu alebo taku, kde chce bike o liter lacnejsi, tak aj ten cenovy prehlad by bol pre takych ludi zbytocny, lebo sa im nechce hladat alebo citat.

No nech sa vyjadria modi a admini. Je to len taky moj navrh, hlavne ked som to uz zazil na inom fore. Ak sa vam to nepaci, len ma tu prosim koli tomu neukamenujte, ved kazdy mame pravo na svoj nazor, alebo nie?
Zobraziť komentár 29.05.2007 - 14:40:12
00
ale jasne,viem ako si to myslel a mozno ta moja odpoved vyznela trochu hrubo,ale ja si myslim,ze je to ok ako to je a ked sa zjavi nejaka podobna tema,treba upozornit,ze to uz tu bolo,popripade link.Nic nieje uplne idealne... 8)
Zobraziť komentár 29.05.2007 - 14:47:34
00
no vyzera fajne.............kotucovky su original co boli ku tomu ci si si dokupoval......asi mozno je lepsie kupit bez diskov ten trek 4300 a potom si dokupit diskove brzdy............
trek 4300 stoji okolo 14 bez kotucov a s kotucami okolo 17 plus mozno lepsie plaste alebo co......

som bol tiez zo zaciatku (ked som ho este nemal), ze asi vyhodnejsie by bolo kupit kotuce neskor, ale 1. ked uz nejake kotuce tak iba hydrauliky (co nie su az take lacne)
2. prechod z V - cok na kotuce tiez nie je najlacnejsi (novy vyplet, naboj, atd.)
no dopredu ti hovorim: o rok budem menit vidlu....... a kotuce este nejake te 2 roky vydrzia :wink:
EDIT: mna (oca) vysiel na 16,5k a to ho mali uz v maji v zlave uz zaciatkom maja (hlavne ze vo february stal 18,7k:shock:
teraz co som pozeral, tak minulorocny model stoji az 16k :|
Zobraziť komentár 29.05.2007 - 17:20:16
00
No ved porozmyslam...................cca tak za dva tyzdne pojdem kupovat............ vtedy budu prasule........... uvidim bud tu meridu matts sport 300 d alebo trek 4300 d........................medzi tymito dvoma sa rozhodujem............aj preto medzi tymito lebo ich maju aj v meste kde byvam...aj servis aj tak..aj nejaku zlavu hodi tam...............a tak........merida cca 18 a trek cca 16 500.....uvidim preveziem sa na nich a uvidim...............
tie kotucovky ja viem ze hydry su hydry..........ale na to moje vozenie aj postacia..............a v zime a v dazdi lepsie ako v cka...........podla mna.........aspon takto sa utesim...............ked ja som aj taky imageista.........pacia sa mi tie kotucovky...............ja viem ze to je slaby argument preto ma nekamenujte.............tak zatial............. este nieco.......ktora vidlica je lepsia v tejto kategorii bikeov ta u meridy ci u treku...
model 2006
merida: SR Suntour XCM-H RL, 80mm
model 2007
trek: RST Gila T7 w/preload, 80mm
asi obidve vidlice su shit ale aj tak.........cem vediet ze ktora je o cosi lepsia alebo take nieco

Naposledy upravil delostrelec dňa 29.05.2007 - 17:48:42, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 29.05.2007 - 17:41:06
00
asi ta suntuorka, lebo pri gile som sa najviac dostal na 6 cm a to uz bol extrem, inak normalne pruzi okolo 4 cm
apropo to preload na gile je iba na okrasu, ziadnu zmenu citlivosti som nezaznamenal :roll:
Zobraziť komentár 29.05.2007 - 17:48:31
00
no oki....dik zatial.......... ta merida este ma aj tu uzamykatelnu vidlicu.vcelku to je vychytavka....aj pocas jazdy........to iste ma aj trek 4500........no ved zvazim....ide o to ze by som pockal aj do jesene ale oco silou mocou mi ce kupit na statnice cosi....tak veru.......tak preto.......
Zobraziť komentár 29.05.2007 - 17:51:56
00
tak ber treka 4500 bez kotucov a mas vybavene(vsak uz budu nejake te zlavy) :lol:
Zobraziť komentár 29.05.2007 - 17:58:47
00
tak ber treka 4500 bez kotucov a mas vybavene(vsak uz budu nejake te zlavy) :lol:

........... trek 4500 bez kotucov to mas tak cca 21 000, trek 4400 tak za 17 000............ no uvidim ked vysadnem na ten bike a tak.....povozim sa..... strop mam tych 18 000..aj to je uz dost,,,,,,asi tak
Zobraziť komentár 29.05.2007 - 18:21:29
00
Trek 4500 som mal,v pohodicke bike a su tam uz pripravky na disky keby si chcel dokupit casom,pytaj zlavu a ber ho 8)
Zobraziť komentár 29.05.2007 - 19:51:31
00
Zobraziť komentár 29.05.2007 - 19:56:34
00
ako som tak teraz pozeral, tak po 6500 - vku je ram taky isty, iba komponenty su ine , takze to mas jedno ci 4400 alebo 4500
To warzone: tiez som mu to navrhol, len ked ma strop 18k a chce ho hned (bike), mno zacinam pochybovat, ci by mu dali tri litriky dole :wink:
Zobraziť komentár 29.05.2007 - 19:59:09
00
caute.............. este taku jednu radu od vas......neviem ci sa pytam dobre......ktory ram je lepsi ten na treku 4300 d alebo na meride matts sport 300 d. diky............ ak by som cel do buducnosti tunovat co aj budem urcite.........nevenujem sa ziadnemu sportu teraz tak cem sa aspon trosku priblizit tomu bikeovaniu........
a co hovorite na to ze ta vidla ma to uzamykanie,,je to vobec potrebne......?
Zobraziť komentár 31.05.2007 - 18:50:12
00
jednoznacne lepsi ram ma trek 8)
s tou vidlou je to vyhoda iba pri stupani do kopca, ale aj tak ma urcitu volu
Zobraziť komentár 31.05.2007 - 18:58:47
00
keyboard_arrow_up